Szerintetek így le tudok fogyni?
Figyelt kérdés
182cm vagyok 69kg és lány. Nincs túl szép alakom, fogyni szeretnék, heti kétszer van edzésem személyi edzővel, futni is szeretnék csak előtte még be kell szereznem egy jó futócipőt. Mai menüm ez volt:
Reggeli: két pohár zsírszegény gyümölcsjoghurt és pár szelet abonett
Ebéd: csirkemellfilé párolt brokkolival
Uzsonna: egy nagy latte
Vacsora: pár szelet pulykamellsonka, egy kis darab csirkemell és 3db mandarin (kb este 6kor)
Hasonló dolgokat szoktam enni, hasonló mennyiségben.
2015. dec. 13. 22:45
1/3 anonim válasza:
Ezek nem egzakt vagy legalább közelítő mennyiségek, ebből nem tudom, miből mennyit viszel be... Személy szerint reggel sem hanyagolnám a fehérjét és több zöldséget ennék, nyersen is. Úgy néz ki, túl kevés zsírt eszel.
2/3 anonim válasza:
ez nem jó. szerintem kevés, és túl sok a fehérje. több zöldséget ennék a helyedben
3/3 anonim válasza:
Keveset eszel.
Magasságodból kiindulva neked nem a túlsúllyal van problémád, hanem a formátlansággal (izomtalansággal). Bár az sem kizárt, hogy torzult kissé a test- és énképed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!