Mit lehet tenni ilyen undorító alakkal?
Répa alkatom van, és rettenetesen utálom. Olyan vagyok mint egy buldozer, vagy mint két ropi-lábon járó felpuffadt alma. Utálom hogy semmilyen ruha nem áll jól, és a nap minden percében azért feszengek, mert nem tetszik a testem, és nem tudom magam elengedni. Az erős felső testem mellé olyan hadak van kb mint egy terhesnek. Tudom hogy van rajtam pár plusz kiló de én azt nem érzem annyira feleslegnek, csak az alkatom olyan undorító és disszharmonikus hogy még ránézni is fáj. Nincs elegetom változtatni, mert mindig féláron, sportolni de tudok, és az étrendet se jó mert ilyen szempontból itthon szar kaját eszünk, és se pénzem se időm hogy én magamnak főzzek
Valaki segítsen valahogy mert már tényleg nagyon utálom magam és egyszerűen nem bírok ezen változtatni
Köszönöm
18 l
175 cm
67 kg
Ha T9 szótárral írsz, néha rá is nézhetnél, mit dobott ki.
Na, on:
Leírtad, hogy se sportolni, se máshogy étkezni nem tudsz, nem fogsz.
Akkor mégis hogy akarsz változni? Agykontrollal? :)
Köszi szépen
Kerülöm is azokat a kajákat de egyszerűen nincs látszatja
Fehérjét sem tudok annyit bevinni, nem ehetek meg minden nap 5 tojást
Utálom már az egészet úgy ahogy van
Tényleg hülye szavak írtam, elnézést
Pedig közben néztem, de úgy látszik mégis hibáztam
De csak azt akartam leírni, hogy nincs elég erőm változtatni, és hogy olyan hasam van mint egy terhesnek
Agykontrollal tuti nem menne??? :)
Mit lehetne sportolni? Konditerem nincs, futni nem tudok hol meg nem is akarok, az itthoni torna videóktól meg már hányingert kapok
Miért nem ehetsz meg mindennap 5 tojást? Én többet szoktam, mert fehérje az kell, azonkívül tápláló, tápanyagdús étel. De persze ehetsz mást is, a fő, hogy bevidd, amit kell.
Mozogni pedig kvázi kötelező, nem a fogyáshoz kell (bár van, akinek anélkül nem megy), hanem az egészséghez s a jó kinézethez. Hogy legyenek normális izmaink, ha nem edzzük őket sosem? A nem arányos testnél is segít, ha legalább a gyengébb részre gyúr az ember valamicskét...
Hogy mit mozogj, azt nem tudhatom, mindent hárítasz, de csak találsz valamit, ami tetszik... Nekem se könnyű, rém lusta vagyok, elunom a videókat, futni eszembe se jut, de úgyse menne egy percig sem, a lélegzésemmel lehet valami, de nem is szeretem. Túrázni igen, súlyzózni és némelyik tornavideóra is rá tudom venni magam, max. váltogatom őket.
Igazán kövér, ugye, nem lehetsz. Némi fogyás az mehet, egyes részekre izmosodás s főleg elfogadása annak, ami van s amin tudsz egy kicsit fejleszteni, de az alapadottságaiddal nem tudsz mit tenni. No de lehetne sokkal rosszabb is, ha viszonylag egészséges és ép vagy, az azért helyből nem rossz s valamit azért javíthatsz is.
Pénz, idő, otthoni étel, ezt már sokat írták. Nehezít, de azért általában lehet mit tenni. Gyors, olcsó és jó ételek is vannak s az otthoniból azért bizonyára tudsz válogatni, úgy értem, kevés köret, inkább harapsz valami zöldséget, ha szerinted nem fér bele a rántott hús, akkor sütsz egy tojást vagy valami. Nem tudom az otthoni körülményeidet, vannak extrém helyzetek, de normális házban azért akadnak értelmes ételek, akkor is, ha a főzésben ez nem tükröződik eléggé. S ha az otthoni főtt ételt is eszed, a reggelid gondolom más, ott már tipikusan van mozgástér.
Tanulj meg írni!!!
Semmit nem érteni abból amit ideröfögtél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!