Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan duci nő, akinek az...

Van olyan duci nő, akinek az alakjára még azt mondjátok, hogy jól néz ki és nem undorító?

Figyelt kérdés
Linkelnétek képeket?
2014. máj. 21. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Ez a kép még éppen belefér, határ eset.

[link]

2014. máj. 21. 22:41
 2/9 anonim válasza:
én sajna kêpet nem tudok most mutatni, de pl.én 173cm és 75 kg vagyok. tudom, nem vagyok egy deszka, de úgy érzem h épp határ eset még ez az arány.
2014. máj. 22. 01:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő is, mert nem mindegy ki hogyan hízik. Akinek vékony lába, kis melle van és hasra hízik, hát az nem nőies. Viszont akár 20-30 kilós felesleggel is lehet csinos egy nő szerintem. De azért mégiscsak az az igazi, ha egy nő sportos (nem szimplán vékony), van rajta izom is, mivel attól lesz szép feneke, alakja. Egy ilyen nő akaraterőt, kitartást, egészséget sugároz és kiegyensúlyozottabb (ellentétben azokkal a nőkkel, akik koplalással, hülye divatdiétákkal sanyargatják magukat és ezért depressziósak, hisztis p*csák állandóan).
2014. máj. 22. 02:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Első, az a csaj hol duci??? De most komolyan, nem attól lesz valaki duci, hogy nem csont és bőr anorexiás!!
2014. máj. 22. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez nagyon relatív dolog! Én például a kifejezetten vékony nőket szeretem, és a maximum "duciság" nálam ez:

[link]

[link]

Más pasinak meg ezek a nők pont jók, vagy tán még vékonyak is.

2014. máj. 22. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Első csaj nem duci, nézd már meg a hasát, nem sok zsírt láthatsz rajta :) Hogy nem lapos a feneke az inkább az izom miatt van
2014. máj. 22. 19:16
 7/9 anonim ***** válasza:

első te hülye vagy...

egyébként pedig

[link]

2014. máj. 22. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
5. Duciról volt szó, nem túl izmosról! Az általad linkelt képen lévő lányon alig van valami zsír, tiszta izom.
2014. máj. 22. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:
#8: azért írtam így: "duci". Más szóval nekem egyáltalán nem jön be a duciság. Ha valaki sok tömegben, akkor az az izomtól lehet még elfogadható. Zsíros, tehát duci az számomra egyszerűen érdektelen, mint nő. Ha izmosabb az átlagnál, és ezért van tömege, de alacsony a testzsírszázaléka, az viszont még lehet szexi.
2014. máj. 22. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!