Nem megy az életmódváltás?
Figyelt kérdés
Nem régóta próbálok egészségesen étkezni, fehér kenyeret, rizst, krumplit már jó ideje nem ettem, nassolás néha néha becsúszik ha nagyon megkívánom de alapból zöldség, hús, tojás van napirenden, viszont ez borzasztó kevés kalória. Általában az ezer kcalt se érem el pedig sokat eszem ezekből. Már le is adtam egy hét alatt egy kilót de mivel centibe nem volt változás, így gyanítom hogy víz lehetett. Hogyan tovább? Ja és heti három edzésem van, az edzőm mondta is hogy elég izmos vagyok.2015. dec. 16. 18:23
1/1 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy nem gond, ha eszel rizst és krumplit, bár van, akinek jobb szénhidrátszegényen enni (de akár az is eheti őket, csak keveset).
De persze nem muszáj.
Miért eszel kevés kalóriát? Azt megértem, hogy nem tudsz bevágni napi 20 tojást, mert az túl sok fehérje, de akkor egyél olajos magvat, zsírt, gyümölcsöt (ha az neked megfelel. én alapból ketogénezek, nálam csak kevés szokott lenni. bezzeg a zsír s ezzel a kalória szalad az egekbe, ha nem vagyok óvatos vele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!