Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak így?

Hogyan fogyjak így?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 1 évben nagyon szegények lettünk. Tényleg minden fillért megfogunk, na nem is ez a lényeg hanem hogy ebből kifolyólag Anyukám szinte mindig tésztás ételt csinál mert a tészta a legolcsóbb, húst is ritkábban eszünk farhátat, olcsó húst. És most terheljem Anyukámat ezzel, hogy nekem külön főzzön egészségesen? Vagy hogy lehetne ezt megoldani? Hgy a pénztárcánkhoz mérten azért mégiscsak egészséges kaját együnk? Tudnátok tanácsot, tippeket adni?

És mielőtt vki belémkötne, igy internetre van pénz, annak üzenem hogy a suliból netezek.

Nagyn köszönöm előre is annak aki segít nekem.

2015. dec. 16. 14:12
 1/8 anonim válasza:
Sport? Kenyér elhagyása?
2015. dec. 16. 14:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez idáig világos, de az ételek miatt írtam ki a kérdésem ha nem tűnt volna fel.
2015. dec. 16. 14:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha annyira szegények vagytok, hogy már az internet is meg lett szüntetve, akkor valószínűleg kár győzködni őt az egészségről, mert tészta tényleg olcsó, zöldségeket és húsokat pedig nem annyira egyszerű megfizetni olyan kevésből, mint amennyiről szó van. Sajnos itt neked kell változtatnod, extra munkát vállalni, ha fiatal vagy, otthon is végezhetőt, hogy a megspórolt pénzen vehess magadnak húst és zöldséget.
2015. dec. 16. 14:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Sajnos igen. Kb mennyire jönne ki egy hónapban a hús, zöldség? És milsen formában fogyasszam?
2015. dec. 16. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem csak csirkével meg zöldségekkel lehet fogyni. Inkább egyél 1300 kalóriát naponta, úgy tartósan, biztosan lefogysz. (heti 0.5kg minusz az tökéletes) A kalóriabázis.hu oldalon lehet számolgatni
2015. dec. 16. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Persze, fogyni majomszarral is lehet, ha kalóriában megfelelő, az más kérdés, hogy nem egészséges.

Sertéshússal és megfelelő zöldségbevitellel (ami a fontosabb vitaminszükségletet fedezi) kihozható havi szinten 25e forintból egy alap étrend, ha nagyon szűkösre van tervezve, 21-22-ből is, extrák nélkül.

2015. dec. 16. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon olcsón lehet jól enni és fogyni... Ha kell, 500 forintból simán megvan a napom, ami sokak szerint már elég kevés pénzt jelent ételre, volt, aki ennél magasabb összeget sem hitt el nekem.

A szezonális zöldség és a zsír, rizs, hüvelyes olcsó, a tojás is, főleg, hogy komplett fehérje és tápanyagdús (a fehérje dobja meg a szegény ember egészséges táplálkozásának árát, azt hiszem. kalóriát rém könnyű extrém olcsón bevinni, azzal nincs baj) s bár némelyik ebből szénhidrátbomba, rengetegen tudnak velük fogyni, mennyiség kérdése. A párom rengeteg rizst eszik és ha épp szüksége van rá, ugyanúgy fogy vele, mint bármi mással. Én éhes és enervált leszek a szénhidráttól, úgyhogy nálam az olcsó szénhidrát kimarad, viszont nagy arányban jön a zsír. Olajos magvakat is eszem, ezek némelyike nem drága, illetve nem kell belőlük sok. 1000 forint egy kiló pörkölt földimogyoró, ez 6000 kcal, remek ételkiegészítő vagy úti étel. S nem paleo, de az minket itt nem érdekel :)

Aki szerint a 120 forintos ipari karalábé (múltkor azt vettem) vagy a 150-200 forintos káposzta drága, az nem tudom, min él. A zöldség NEM drága. Csak némelyik.

Amúgy befőzni is lehet, én szoktam, szeretem tél közepén a lecsót, ízletes háztól vett paradicsomból :D S ezt csak befőzéssel tudom elérni.

2015. dec. 16. 16:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem a tészta a gond, hanem a mennyiség, amit ebből megeszel.
2015. dec. 16. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!