Hogyan fogyjak arcról?
Figyelt kérdés
Nem olyan " kövér" a fejem, de egy kicsit puffadt. Tudom sminkkel sokat lehet vele csalni, de biztos van jobb megoldás. Főleg a mélyítő vonalnám puffat.
Valami sport, kezelés, arcjóga? Akármi csak legyen változás.
2015. dec. 8. 15:56
1/3 anonim válasza:
Na mègegyszer leírom ìgy kb. milliomodjára. NINCS HELYI FOGYÀS! Ha fogysz, mindenhonnan lemegy majd, az hogy honnan megy le előbb, az a genetikàn múlik. Nekem pl. nagy hasam volt, mikor fogytam, előbb a làbam mett ìrtò vékony, a hasam csak kèsőbb.
2/3 anonim válasza:
Pontosan! Első hozzászóló jól mondja. Ha hasra tornázol attól még nem csak a hasad fog fogyni. Sőt meglehet,hogy nem is fogysz majd,mivel a túlterhelés miatt enmzsírt égetsz majd,hanem mást.
Kardio edzések jók fogyókúrára. Eza futás,úszás,bicaj stb stb. Nézz,olvass utnáuk.
3/3 anonim válasza:
Fogd be a satuba. :D Esetleg fűrész, reszelő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!