Szerintetek igy menni fog?
Elkezdtem dietazni es mozogni 5 napja eleg nagy sulyfeleslegem van sajnos...eddig lement 3kg bar ez csak viz gondolom meg nem a zsirbol fogytam tuti...
Tehat kb igy nez ki egy napi evesem...
Reggeli: 2 szelet abonett ket szelet sonkaval plusz egy csesze zold te
Tizorai: egy narancs vagy korte vagy banan vagy kivi
Ebed: hus meg zoldseg altalaban vagy salata valamilyen hus felevel vagy levesek...
Uzsonna: egy alma
Vacsora: salata vagy ket szelet abonett turoval megkenve zoldsegekkel vagy sonkaval tojassal sajttal vagy egy natur activiaval...
5ora utan nem eszem mar nem eszek cukrot a teaba is csak egy ket kaveskanal nyirfacukrot teszek...nem eszek feher lisztet es uditoket...
Asvany vizet teakat iszok csak izesites nelkul...
Minden nap iszok zoldteat reggel este pedig menta teat probalok egy nap 6-7szer inni 2dl-ket...
Minden este 6kor tornazok fel orat delutanonkent meg 2-3ora fele szoktam szobabiciklizni 20percet
Egyebkent 97 kg voltam öt napja amikor elkezdtem ma reggel 94kg voltam...
65kgra szeretnek lefogyni...
Szerintetek igy menni fog?
22/l

Így biztosan fogyni fogsz, ha kitartó vagy, akkor nem is keveset...
Viszont a hiányos táplálkozás miatt, mert rengeteg fontos dolgot nem viszel be, egyre jobban ki leszel éhezve, élőbb utóbb elszakad a cérna, elkezdesz zabálni és a duplája jön vissza annak amit leadtál.
Tartós fogyást csak életmód váltással lehet elérni, azt pedig csak tudatosan összeállított étrenddel lehet kivitelezni nem pedig koplalással.

Szerintem az eletmod valtas megtortent...kizartam az eletembol a cukrot nem adok semmihez es nem is eszem olyan dolgot amiben cukor van...atalltam nyirfacukorra amivel edesitem a kavet,teat...kizartam az eletembol a feher lisztet minden formaban szinten...napi 5szor etkezem sokat iszok minden nap mozgok nem hiszem hogy őrült koplalasban vagyon mi az eletmod valtas ha nem ez mond mar el???
Lehet hogy keveset eszek nem erem el naponta az 1400kaloriat szerintem olyan 7-800 kaloriat eszem meg lehet picit tobbet...5 napja kezdtem el a dolgot most ismerkedek vele probalom tudatosan csinalni nem akarom ket honap alatt leadni...realiasan akarom leadni a felesleget kb fel ev alatt...befogom allitani az etrendemet 1200kaloria kornyekere tanacsokat kertem töletek nem lehurrogast :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!