Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyok rendbe jön az...

Ha fogyok rendbe jön az önbizalmam?

Figyelt kérdés

162 centi vagyok és súrolom alulról az 58 kilót. Nem vagyok kifejezetten kövér, a bordáim meg lehet találni a háj alatt és a combjaim se érnek még össze, de 5-6 kiló feljött rám. A barátom sose dicsért, hogy szép vagyok, de mióta híztam folyton piszkál és a hájam markolássza. Kevesebb önbizalmam van mint egy lábtörlőnek és elkezdtem eltávolodni mindenkitől.

Szeretnék nyugodt és kiegyensúlyozott lenni, olyan lány aki tisztában van az értékeivel, nem folyton másokkal méregeti össze magát. Az emberi kapcsolataim is kezdenek tönkremenni az önbizalomhiánytól és a barátomban se tudok bízni.

2015. dec. 15. 02:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt te tudod.

Én mindenesetre a helyedben már régen lapátra tettem volna a palit.. Mi az, hogy nem mondja, hogy szép vagy?

Merném én nem mondani asszonypajtásnak...

2015. dec. 15. 06:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát, tényleg olyat kéne találnod, aki mondja, hogy szép vagy, már ha így gondolja. Ha meg nem így gondolja, akkor miért van veled? Tedd lapátra! De félretéve a komoly részt, az, hogy piszkál és a hájadat markolássza, két dolgot jelenthet:

1. Igazából bejön neki az alakod, csak nem tudja, hogyan fejezze ki. Hány évesek vagytok?

2. Kannibál, aki szándékosan hizlalt fel. Vigyázz, nehogy megsüssön karácsonyi vacsorára. :D

2015. dec. 15. 09:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem jön be neki, mikor csontsovány voltam, azt imádta.
2015. dec. 15. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha soványan szeretett beléd, nem csoda hogy kövérebben nem tetszel neki. Nekem is a nagyon kis vékony nők jönnek be, egyszerűen nem tudnék még csak husis nővel sem együtt lenni. Gondolom a barátod is ilyen. Mindenképp fogyj le. Vagy keress másik pasit, ha erre képtelen vagy.
2015. dec. 15. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem fog rendbe jönni tőle, inkább anorexiás leszel, aki betegesen akar megfelelni egy képnek, kóros soványságnak, mert azt hiszi, akkor majd szeretni fogják.

Neked a lelkeddel és a tapló pasiddal van gondod.

2015. dec. 15. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Ez nem szeretet amit a pasid művel veled. Leveszi az energiád azért nincs önbizalmad. Senkinek sem szabad ezt megengedni. Most gondolj bele hacsak pár kiló miatt így megváltozott a véleménye rólad mit fog tenni ha pl gyereket szülsz és felmegy rád még 15 kg. Elmondom, megcsal.

Egy ilyen pasi mellett kicsi az esély hogy rendbe jön az önbizalmad. Tegyük fel hogy lefogysz, és újra tetszel neki aztán felrántasz pár kilót és már nem tetszel neki. Ez így rendben van.? Ez nincs rendben mert a pasidnak a külsőd előrébb való mint az aki valójában te vagy. Feltételhez köti a szeretetet. A szeretetnek nincsenek, feltételei és elvárásai.

Ha leakarsz fogyni azt magadért tedd nem kell senkinek megfelelned. A lényeg hogy Te érezd jól magad mert csak akkor tudsz szárnyalni. Szóval dobd ki a hőlégballonból a homokzsákot ami visszatart a repülésben :) A rendszeres edzés és a tiszta táplálkozás az mindenképp jó dolog én is ezt teszem de magam miatt mert így érzem jól magam.

Sok sikert.

2015. dec. 15. 14:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Fogyj le , aztán dobd ki a pasidat mert aki ilyeneket csinál az nem érdemel meg téged :)
2015. dec. 15. 15:43
 8/8 anonim válasza:
Az önbizalmad attól fog megjönni, ha ejted ezt a bunkót, aki most a pasid. Van különbség aközött, hogy kulturáltan elmondjuk a másiknak, hogy szerintünk fogynia kellene, és aközött, hogy gúnyt űzünk belőle, elvesszük az önbizalmát.
2015. dec. 15. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!