Csinálta már valaki a "lassú evés" módszerű fogyókúrát? Milyen ereménnyel, és mennyi ideig bírta?
Ez elvileg használ, feltéve, hogy közben nem eszel meg egy lakodalomra való adagot.
Normál ember esetében ugyanis ezzel a modszerrel sokkal elöbb jóllaksz.
Ez egy viktoriánus korból származó módszer, úgy tudom. Iszonyúan irritálónak tűnik, inkább nem eszem, ha így kell :D Pedig én utálok nem enni.
Az a helyzet, hogy emlős lévén még fogyáskor is sok kalóriára van szükségem. Nem a kontrolltalan zabálás ám a gondom, vagy unalomevés vagy efféle... Keveset enni? Még meg is lehet oldani, ha az ember igazán igyekszik. De akkor éhes vagyok és elgyengülök, egyszerűen nem működik a testem (biztos rájönne egy ponton, hogy éhezés van, ne fárasszon, hanem működjön, hisz van tartaléka elég, de addig eléggé morccá válnék, amúgyis beteg dolognak tartom az éhezést, ha nem muszáj. hogy nekem miért éhezés a szolid deficit, az már érdekesebb téma).
Mindent enni egész nap? Rengeteget ennék. Hiába lassan, ha egyszer ott a nap s az agyamban folyton evésről lenne szó, folyton arra gondolnék, ami ördögi kör...
Ráadásul az italokat nem kell rágni. Én pedig rengeteg kalóriát be tudok vinni italokkal, főleg fehérjét és zsírt szoktam.
Nos, ez is egy módszer, s olyan sokfélék vagyunk, hogy biztos van, akinek jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!