Mivel tudnám vékonyítani a vádlim?
Ez engem is érdekel.A szüleim is ezzel szekálnak,mindig azt mondják,hogy némelyik focistának sincs olyan vádlija,mint az enyém:(
Első vsz. leírnád a módszered??
15/L
1. válaszoló vagyok:Megpróbálom elmagyarázni:)
Én zenére, vagy miközben tévézem szoktam csinálni:
Kisebb terpeszbe állok, és egyik lábamra ránehezkedek,és amelyik szabadon van azt hátrahajlítom. Ezt felváltva csinálom ritmusra a lábaimmal felváltva, kb. 10-15 percig.
Remélem érthetően magyaráztam el.
Nekem használt.:)
Én is tudok rá egy gyakorlatot. Kis terpeszállásba állsz és lábujjhegyre ágaskodsz, de úgy, hogy a bokád egyenesen előre nézzen, ne forduljon ki, a lábfejek egymással párhuzamosak. A pipiskedést megismétled vagy 20-szor. először csak egy - két másodpercig, majd egyre növeled az időt kb.20 másodpercig (elszámolsz magadban 20-ig vagy tovább).
Ezek után (mint minden torna után nyújtani kell: kitörés pozíció, csak most a hátul lévő lábadat egyenesben tartod és az elől lévő térdedre helyezed a súlyt. Ha érzed, hogy feszül, akkor jó.
(ez amúgy R.Réka egyik kártyáján volt rajta.)
Kocogás. nekem vastag dagi vádlim van. Azt mondták ne járjak futni mert jaj még rondább, vastagabb lesz. Butaság, én ennek ellenére elkezdtem. Már hónapok óta futok naponta, vagy legalább hetente 3 alkalommal 30 percet. A vádlim elkezdett megkeményedni, a hájacska pedig megy lefelé. Nagyon szép és jó megfogni, hogy alakul. Magassarkúban megjegyezték már milyen szép formás. Én ajánlom mindenkinek.
21/L
sziasztok!! nekem ugyanez a kérdésem, hogy hogyan lehet vékonyítani a vádlit..
Az a helyzet hogy nem vagyok dagi, még felesleg sincs rajtam, na jó talán a combomom [ :) (de kinek nincs? ) ] Azért lettek ilyen nagyok a vádlijaim , mert 8 évig táncoltam és sok erősítő gyakorlatot végeztünk aminek hatására egy buci lett a szép formás vádlimból.. Most úszni járok, remélem nem lesz nagyobb a vádlim a mostaninál. :) Tudtok vékonyaknak is valami jó módszert??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!