Egy honap alatt 5 kg sikerulthet? (Leadni)

Szia! Az nem baj,ha nem tornázol napi 2,5 órát, csak egyet, de a napot semmiféleképpen se 2 szendviccsel kezdd!!! Inkább joghurtot egyél akkor, vagy gyümit, müzlit, kefírt stb. A helyedben a csirkét is délben enném, és vacsira meg szintén valami gyümit, zöldséget, vagy pohár tejet. Nekem pár éve sikerült 2 hónap alatt 15kg-ot leadni, de akkor egy kis kilengésem sem volt. Reggelire, ebédre 1 50kcal-t tartalmazó joghurt, délután egy alma. Plusz heti 8 óra aerobik. Ezt nem javaslom, azóta rájöttem, hogy a cigi, meg a tubák (ez is dohány, csak orron kell felszívni) jó kis éhségűző. Sok sikert a fogyáshoz! Majd írj, hogy hogyan sikerült!
Nem tudom, L-carnitines italokról hallottál-e, de remek zsírégetők. Aerobiktermekben, fitnessboltokban lehet kapni, bármár decathlonban is láttam.

Na jó tanácsot kaptál, cigi, plusz ne egyél semmit, plusz igyál mérgeket.
Reggelire nyugodtan ehetsz egy szendvicset, ne kettőt azért, 10 óraira alma, narancs. Délben edd meg a másik szendvicset. Délután kis fehérje, a csirke, tojás ilyesmi salátával nagyon jó és este már csak gyümi, magában zöldség. Korán feküdj le, mert sokan azért híznak, mert az alvás helyett evéssel akarnak energiához jutni.

A kajába nem tudok beleszólni, de tornázni felesleges 2,5órát, mert csak az idegrendszeredet fárasztja el. Én nagyon gyorsan formásodtam Norbi- Fitness kickbox 1.részétől, ajánlom figyelmedbe. Szerintem az a 40perc épp elég egy napra, ráadásul rengeteg endorfin szabadul fel benned, amitől még boldogabb és kitartóbb leszel! :)
Letöltheted ingyen innen:
1. Vigyázz, az elhízás tünet! Lehet mögötte magas vérnyomástól kezdve a legsúlyosabb betegségekig bármi, ezért célszerű, ha a háziorvossal tisztázod: nincs egészségügyi problémád.
2. Egyél olyasmiket, amiknek a szerves krómsav-tartalma magas. Zöldségek közül ilyenek a spenót (pl. a tesco 45-dekás mélyhűtöttje csak 89 Ft) vagy a zöldbab, bármelyikből ehetsz napi 40 ... 50 dekát. Alternatívaként - hetente kétszer - hentesáruból a bácskai májas ajánlható (napi 4 ... 5 dekagramm). Ezeket vacsorára edd. [A krómot a szervezet sok mindenhez, többek között pl. a zsírtartalék felszabadításához is használja: krómszegény szervezet akármit ehet, nem fogyik, legfeljebb pont ott, ahol nem akar, ezért először növeld a szervezeted krómtartalmát).
3. Egyél REGGEL a legbővebben és este a legszűkebben (a szólásmondás szerint "Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint bárki más, vacsorázz, mint egy koldus").
4. Egyél minél többször, vagyis a napi mennyiséget oszd fel minél több részre. A háromszori a minimum, de ha igazán fogyni akarsz, GYORSAN, ahhoz 6 ... 10 étkezés is szükséges lehet. Ha van mikrótok, még meleg ételt is ehetsz akár tízszer is naponta (az ötperces melegítés ára 800 W-al számolva kb. 6 Ft).
5. Mivel 15 éves vagy, fogyókúra közben ügyelj a kalcium-fogyasztásodra, ami a csontrendszer fejlődéséhez NAGYON KELL! Kapható pl. Plussz Kalcium multivitamin pezsgőtabletta vagy bármi más is ... ezzel a napi félliter tejedet kiegészítheted.
6. Ha egészséges vagy, a minél több mozgás a Te korodban fogyókúra nélkül is természetes és jóleső (persze ameddig kissé túlsúlyos vagy, ez nem könnyű, ... ha nem megy, semmiképp se erőltesd, csak akkor mozogj, amikor úgy érzed, hogy jól esne).
Összegezve. Ha figyelmet fordítasz a táplálkozásodra (amire egy fogyókúra nagyon jó prognózist adó kezdet), azzal nemcsak helyreállítod egy korábbi (gondolom kedvezőbb) alakodat, de saját magadnak is használsz (egészségednek nem ártasz).
Ja igen. Cigi? Az mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!