Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 4-5kg-ot fogyni...

Hogyan tudnék 4-5kg-ot fogyni dec.19. -éig?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, alacsony és kicsit duci. Nincs ezzel különösebb problémám, de a karácsonyi bálra fel kellene vennem egy ruhát, ami már vagy egy éve nem volt rajtam és egy kicsit szűk. Másikat már nem tudok szerezni, mert egységesen kell öltöznünk és nincs már rá idő. Szóval tényleg gyorsan kéne fofynom.
2015. dec. 1. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Sehogy, max hatalmas akaraterővel és kitartással.

Máskor inkább add meg a valós súlyod a társkeresős adatlapon, és nyugodtan mehetsz randizni! :)

2015. dec. 1. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha a vízvesztést is belevesszük, mehet a dolog... Bár ez nem tudom, mennyit ér ruhánál, sose néztem, milyen méreteim változnak 2 kiló víz elvesztésekor... Viszont drasztikus dolgokba azzal együtt sem kezdenék. Mozogj sokat, egyél valamivel kevesebbet, szénhidrátszegényen.

Bár ekkora fogyáshoz nem árt napi 40g szénhidrát alá menni, ami drasztikus és amúgyis többé-kevésbé rosszul éreznéd magad vele, amennyiben eddig szénhidrátosan ettél.

3 kilóra azért van esély, ha igazán odateszed magad s a tested támogatja ezt (nem mindenki tud ilyen gyorsan fogyni, ha fejreáll se, normál körülmények között - mert egy kiképzőtábor szerintem mindenkinél hatna, aki kibírná).

2015. dec. 1. 15:42
 3/4 sakla válasza:

hali,

5 napos léböjt kúra alatt én nagyjából ennyit szoktam veszteni.Hirtelen megoldásnak ez jut eszembe. De a legjobb megoldás ha elkezdesz sportolni és odafigyelsz az étkezésre. Tudod:a nyári forma télen készül.

2015. dec. 1. 19:01
 4/4 anonim válasza:

Szedjél 500mg-os Béres C-vitamint,kevesebbet édésséget fogsz enni,mert nem fogod kívánni az édeset!

Amúgy lehet más vitaminhiányod is van és lassú az anyagcseréd is

2015. dec. 2. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!