Nem tudok fogyni. Miért?
Mert a valosagban nem ennyit eszel, azert hizol, es elfelejted leirni, amit mellette meg elnasizol.
Ha egy honap alatt hiztal 4 kilot, az azt jelenti, hogy bevittel 4 * 7000 kaloriat, egy honap alatt. Kevesebb nasi, meg kevesebb mindenfele kapszula, helyette normalis kaja - reggelire 1 zsemle semmire se eleg, az ehezes, vacsira szinten keves es nem is jo, ebedre nem tudom mi a fott kaja, de vagy akkor zabalsz, mert piszok ehes lehetsz (ennyitol nem is csoda) vagy napkozben kapkodsz be ezt-azt amazt.
Napi legalabb 4-5x etkezes, ha meg tudod oldani (nem 4-5 fogasos lakoma, hanem mindig keveset, hogy le legyel ehes), lehetoleg ne szemle, hanem hus, zoldseg, gyumolcs - ehetsz persze zsemlet is, de ne a zsemle legyen a kaja!
Azt ugye tudod, hogy az ördögnyelv kapszula kamu, és meg is büntették az összes forgalmazót, aki azt állította róla, hogy segíti a fogyást? Nem kéne ilyen szemeteket szedned, bármi szervi bajod lehet tőle.
A tea oké, a goji bogyó szintén baromság, az l-carnitint meg felesleges szedned, napi 300 kalória futópadon az gyakorlatilag semmi. Az nem edzés.
Egész nap zsemlét falni meg nem egészséges étrend. Akár barna, akár rozsos, az csak szénhidrát, és semmi más.
Köszönöm a válaszokat!
Nem nasizok napközben semmit, se este, mivel kialakult bennem az, hogy nem is merek hozzányúlni ezekhez. Nem koplalok és éhes se vagyok sose, egyszerűen ennyi ételre van szükségem, többet nem is bírnék enni. Az ebédre a főtt étel általában valamilyen csirkemellet takar (más húst nem igazán eszek meg) vagy magába, vagy valamilyen másik ételbe felhasználva. Bezabálni ha szeretnék, akkor se tudnék, mert egyetemre járok és 2 főre főzök a heti pénzemből. Ha húst veszek 2 főre 1 nagy csirkemellet szoktam venni és annak a felét csinálom meg ebédre. Szóval nem hiszem, hogy ezzel van a baj. Az ilyen csodaszerekben én se bízok már, de hát az ember mindent megpróbál...A futópaddal most kétségbe estem...Ezt a 300-400kalóriát 45-50perc alatt szoktam elégetni és az összeesés szélén érzem magam mindig. Tudom, nem vagyok a legjobb kondícióban, de dolgozom rajta. Barátnőm 15 percet szokott futópadon sétálni aztán biciklizik kicsit és ennyi, mégis fogy. Nekem tippem sincs...Ha azt nézzük, hogy a szombat kivételével minden nap megyek kondiba, már annak is használnia kellene,nem?
már azokra se költök
teára igen,az tény...arra nagyon sokat
nem hiszem, hogy az étkezésemmel lenne a baj
elég sok mindennek utána néztem, nem tartom magam butának sem
egyszerűen nem tartom normálisnak azt, ami velem történik hízás terén
a "ne egyél szénhidrátot meg cukrot, élj zöldségeken, mozogj" tanácsok a könyökömön folynak ki
nagyon köszönöm azoknak is, akik ezt a tippet adják, de nem ezért írtam kérdést, mert ezt tudom magamtól is és igyekszem a lehetőségekhez mérten be is tartani
Arra szeretnék rájönni, hogy a 48kg-ból hogy lett 74...Ami változott, hogy abbahagytam a lovaglást, de helyette kondizok. És sajnos ez a sok kg nem izom.
Átfogalmazom a kérdést, hátha úgy jobb lesz.
Hogyan hízhattam ilyen rövid idő alatt ennyit, amikor nem történt semmilyen életmódváltás?
Miért nem tudom leadni? Figyelek az étkezésre, nem zabálok, mozgok. Nem nasizok.
Mit tehetnék? Főleg sport terén kérdezem, az étkezésből kihozom a maxot. Konditeremben főként mit tehetnék? Valaki azt írta, hogy 300-400kalória egy edzésen kevés. Máshol azt írták, 500kalória a maximum, fölé ne menjünk ,mert akkor pont az ellenkezőt érem el. Akkor most meddig mehetek? Vagy meddig menjek, hogy érjen is valamit? Ha egy nap beviszek 1200kalóriát, de abból lemozgok csak a kondiban 500-600-at, a többit meg egyéb tevékenységgel, az nem egészségtelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!