Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bulimiások, súlycsökkentés...

Bulimiások, súlycsökkentés céljából mennyire működik a ti módszeretek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 19:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
37%

uh,néhány választ olvasva...bocsánat,de ezekre muszáj reagálnom.

A bulímiások kicsit kövérebbek az átlagnál?? Te hol élsz?? Ha mindent kihánynak,akkor hogy híznak? Ha rögtön mennek a wc-re kaja után,akkor NINCS IDEJE felszívódni a kajának..

A kérdés kiírója biztos valami boldogtalan maca?? Csak azért,mert jobban akar kinézni? Ne haragudj,én is bulímiás vagyok (csak a nagyobb étkezések után hánytatom magam,kb hetente 3szor-4szer),és igen most aztán jöhet,hogy mennyire hülye vagyok,blablabla,de igenis nagyon boldog vagyok a bőrömben,ugyanis imádok enni,és ennek ellenére nagyon jól nézek ki,a bulímia előtt erről nem is álmodhattam...

a kérdés kiírójának üzenem,hogy IGENIS LEHET kontrollálni ezt,úgyhogy nyugodtan vágj bele,én már másfél éve csinálom így,másfél éve irigy rám kb minden lány osztálytársam :)

2010. nov. 21. 20:50
 22/27 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy milyen magas és hány kiló vagy? Egyébként csinálom, de max heti 2x. Akkor is húsféléből, rizsből eszem inkább, ami cukros azt nem mert tudom hogy nem lehet jól kihányni. Tudnál esetleg még néhány tippet adni? :)
2010. dec. 2. 21:55
 23/27 anonim ***** válasza:
Ha Én jól akarok kinézni, akkor egészségesen teszek érte.Sportolok+diétázom.Én is imádok enni,de ki nem?Mégis az lebeg a szemem előtt,hogy sokáig éljek és inkább ne legyek bombázó.Sokkal fontosabb dolgok vannak az életben.Hány éves is vagy kedves utolsó?
2011. jan. 25. 10:27
 24/27 anonim ***** válasza:

Ja igen majd 10 év múlva is rád fognak irigykedni,amikor a kórházban fekszel.

Nem bírom ezeket a kis pics....kat!!

2011. jan. 25. 10:28
 25/27 anonim válasza:
Szia ne haragudj,nem szeretnék tapintatlan lenni. Anyagot gyűjtök a KGYTK(kutató gyerekek tudományos köre) dolgozatomhoz(a válaszokat statisztika felállítására használom) melynek címe: Evészavarok "Bulimia, Anorexia". Már több beteget felkerestem ezen az odalon, akik válaszoltak is. Névtelenül tennék fel kérdések, emailban ha erre sor kerülhet. az én címem gi96gi@freemail.hu
2011. febr. 16. 20:43
 26/27 Bulimic Royalty ***** válasza:
46%
Én 19 éve Mia vagyok.:) És szeretem ezt az életstílust.:) <3
2017. máj. 6. 18:07
 27/27 Bulimic Royalty ***** válasza:
46%
Elég jó fogyok vele 18 kg fogytam le Miával,6 kg-t szeretnék még lefogyni.:)
2017. máj. 6. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!