Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bulimiások, súlycsökkentés...

Bulimiások, súlycsökkentés céljából mennyire működik a ti módszeretek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 19:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem Te egy gyökér kis maca vagy akinek nincs semmi öröme az életben.Ne irkáljál több ilyen kérdést ide mert Nekem is hánynom kell de tőled.Undorító vagy.Ha hánytatod magad az a te dolgod de ne írd le itt mindenkinek.Lehet mások is kedvet kapnak.Majom
2010. márc. 22. 10:02
 12/27 A kérdező kommentje:
Szíved joga, hogy azt gondolj rólam amit szeretnél. Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 22. 15:12
 13/27 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy szinte lehetetlen ott megállni, hogy csak heti egy nap. Én is bulimiás voltam, és ugyanígy kezdtem. Akárcsak majdnem az összes sorstársam. És tényleg senkinek, SENKINEK nem kívánom azt a két évet, amíg bulimiás voltam. Többször próbáltam öngyilkos lenni, bár amilyen állapotban volt a testem, ha nem gyógyulok meg pár év múlva úgyis meghalok.

Persze sok sikert az egészséges diétádhoz. Esküszöm, inkább lennék 150 kiló, minthogy valaha is csak egy napra is újra bulimiás legyek. Nagyon kérlek, ne kezdd el, még csak ne is próbáld ki! Egyszer sem, mert utána nincs megállás.

2010. márc. 22. 15:50
 14/27 A kérdező kommentje:

Igazából nekem ez az egy nap adna energiát. Midennap vásárolnék magamnak valamit, amit nagyon szeretek. Legyen az csoki, chips, keksz, bármi. És itt gyülekezne a szekrényemben. És így nem csapom be magam, eltudom hitetni, hogy fogok én még finom kajákat is enni. Csak ki kell bírnom péntekig és aztán ehetek. Látom az alagút végét. Tudom, hogy baj van a gondolkodásommal, de meg akarom mutatni mindenkinek, hogy tudok én vékony is lenni. Még 9 kiló, akkor elérem az 50-et és abbahagyom.

Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatodat! Lehet egyszer majd én is így fogok gondolkodni, de jelenleg csak azt látom, hogy van rajtam felesleg, amitől bármi áron meg kell szabadulnom.

2010. márc. 22. 16:05
 15/27 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem csak rágd meg jól,élvezd ki az ízét és köpd ki!! Én is így szoktam, ha már nagyon fáj a torkom...
2010. márc. 23. 06:41
 16/27 anonim ***** válasza:
Bármi áron? Akkor inkább sportolj és ne otthon zabálj és sajnáltasd magad a 4 fal között. A másik: ne másoknak akarj megfelelni, hanem magadnak. Az már régen rossz, ha másokért akarsz fogyni...nem baj, ha most mínusz pontot kapok, de te nem vagy normális.
2010. márc. 23. 10:27
 17/27 anonim ***** válasza:

Úgy látom, egyszerűen nem fogod fel, hogy ez nem így működik. Eleinte csak pénteken fogsz zabálni. Aztán egyre gyakrabban. Csak a péntekre és a kajára fogsz tudni gondolni. Tényleg ezt akarod? Bármi áron?

Akkor csináld. De szerintem előbb egy pszichológushoz kéne ellátogatnod, mert egy komoly, halálos következményekkel járó étkezési zavar szélén állsz.

Végül pedig lehet, hogy nem minden bulimiásnál van így, de én mikor gyakrabban zabáltam-hánytam, olyankor mindig híztam pár kilót. Evés után kb. 20 perc múlva elkezd felszívódni a kaja, ráadásul egyszerűen nem lehet mindent kihányni. Arról nem is beszélve, hogy sokaknak soha nem sikerül meghánytatniuk magukat, akárhogy is próbálják.

2010. márc. 23. 22:30
 18/27 A kérdező kommentje:

Valahol a szívem mélyén tudom, hogy igazatok van. Minden gondolatom a kaja körül forog, meg hogy fogynom és fogynom kell. Az az érdekes, hogy a "normális" kaják abszolút nem hiányoznak, hiába eszik itthon a család palacsintát, aranygaluskát stb...eszembe nem jutna enni. Egyedül a csoki, chips hiányzik mert ezelőtt napi szinten ettem őket. Szoktam Norbi pudingot, túró rudit enni, de közel sincs olyan íze, mint egy kinder buenonak vagy milka csokinak. Így hatalmas a hiányérzetem. Eddig sikerült visszatartanom magam, csak nem tudom meddig lesz ehhez elég energiám.

Köszönöm, hogy mindenki megpróbált segíteni és persze felvilágosítani!

2010. márc. 24. 06:56
 19/27 anonim ***** válasza:

Akkor viszont próbálj meg erről beszélni valakivel, esetleg pszichológussal.

Vagy válts diétát, csinálj olyat, amibe néha-néha belefér egy kis bűnözés. pl.: update, a francia nők nem híznak, vagy esetleg a 90 napos diétába is bele tudod illeszteni ezeket. Inkább fogyj egy kicsit lassabban, de nem éri meg belekerülni ebbe az ördögi körbe.

2010. márc. 24. 07:57
 20/27 anonim válasza:
Jó de , ha pl vkinek nicnsneek falási rohamai csak nehany kilot akar leadni ezzel akkor nem eszi egyre többet aztan egyre többet wc csak az atlagos mennyiseg es utana wc. azatn mikor eleri az ember a kivant test sulyt onnantol kezdve ezt abba hagyja es edz ez sztem normalisabb ötlet mint a zaba péntek :D... jo mondjuk lehet neked aza roblemad h rohadt sokat kajalsz:S. en csak nem akarok elhiszni 172/56 vagyok 45lenne a jó..
2010. okt. 20. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!