Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázok, de sokat eszek?

Fogyókúrázok, de sokat eszek?

Figyelt kérdés

16/l

Ma ettem

4db abonett, 7szelet csirkemellsonka, 2szelet sajt,

Ebéd: párolt csirke(120g) és párolt zöldség

Ennyit ettem ma de annyira fáj a hasam, tele vagyok durván.

2015. nov. 30. 16:42
 1/9 anonim válasza:
Ja, megettél legalább 700 kalóriát, egyenes út a koplaláshoz.
2015. nov. 30. 16:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Ilyen nyafogós csajokat. xD Komolyan! :D :D

Kész vicc, hogy milyen nagy gondod van.

Megettem ma 5 zsömlét kb. délbe betoltam egy nagy adag pörköltöt krumplival. Vacsira meg 5 szelet graham kenyér, meg csirkemell sonka.

Meg napközben vagy 4-5 mandarint.

Ha fáj a hasad ne zabálj. Ennyi..

2015. nov. 30. 17:10
 3/9 anonim ***** válasza:
ez keves.
2015. nov. 30. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Ilyen hülye kérdéseket. Én ma ettem egy marék mogyorót mert estig nem volt más, meg egy fél tál zabkását. Itt szenvedek a másik felével mert nem kívánom igazán nem is szeretem de szendvicseket még se falhatok ha már rávettem magam a fogyózásra. Mégis tudom hogy ez lóf... mennyiség és legközelebb többet kell ennem.

Szerintem mástól fáj a hasad mondjuk hogy üres? Nekem hányingerem szokott lenni amikor éhes vagyok. Ha annyira tele érzed magad egyél többször kisebb adagokat

2015. nov. 30. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Az elején éhes csak az ember, utána fájni kezd. Az általad elfogyasztott mennyiség alapján neked is az éhségtől fáj, kiv. ha komoly (érts életveszélyes) elváltozások vannak gyomorkörnyéken.
2015. nov. 30. 19:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok éhes, most is annyira felkeveredett a gyomrom.. Soha nem korog semmi
2015. nov. 30. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Nemaar ez ugye valami vicc?171cm 45kg vagyok és 1800 kalóriát eszem naponta súlytartáshoz , amikor fogyóztam 1200at ettem , 700 kalóriával éhen fogsz halni vagy fel fogod adni és akkor dagadt maradsz ( mert gondolom nem poénból éhezteted magad)
2015. nov. 30. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:
hűűű, ez rengeteg! Elég 1 db alma is egész napra, de ha nem korog a gyomrod, akkor inkább ne is egyél semmit....
2015. nov. 30. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:

ennyit eszek reggelire kb

én is 16 éves lány vagyok és ötven kiló

2015. dec. 1. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!