Van ilyen receptoldal (cukor és fehérliszt nélküli sütemények)?
Figyelt kérdés
Életmódot váltottam, és szeretném életemből mellőzni a cukrot és a fehérliszes dolgokat. A neten keresgélve már gy csomó jó receptoldalt találtam, csak annyi a problémám, hogy nagyon sokhoz kifejezetten drága és számomra nehezen beszerezhető liszt kell. (pl. mandulaliszt, kókuszlisz, szénhidrátcsökkentett liszt stb...)
Tudnátok olyan receptoldalt ajánlani, ahol a fehérlisztet pl. teljes kiőrlésű, graham, Durumliszttel, Zabpehellyel vagy zabkorpával helyettesítik?
Előre is köszi
2015. nov. 27. 13:09
1/2 anonim válasza:
Nem kell receptoldal, én zabpehelylisztet, vagy zabpehelyliszt és zabkorpa keverékével sütök-főzök évek óta, ugyanúgy viselkedik, mint a sima liszt. A cukrot meg édesítővel, vagy xilittel helyettesítem, esetenként fruktózzal.
2/2 anonim válasza:
Oldalt nem tudok, de zabos recepteket könnyen lehet találni :) A zab ráadásul édeskés, kevesebb édesítés kell hozzá.
Palacsintát is gyakran sütnek vele, almás sütihez nagyon megy, kekszek, miegymás... Népszerűek a zabos sütik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!