2/16 anonim válasza:
én a 90 napos diétát kezdem holnaptól:) 16/l
3/16 anonim válasza:
Holnap kezdem én is. Ha gondolod írj privit! 22/N
4/16 anonim válasza:
Én 1 hónapja :) Eddig mínusz 6 kiló :)
5/16 anonim válasza:
szia utolso ! hogy sikerult leadnod egy honap alatt 6 kilot?? engem is erdekel , mivel en is szeretnek fogyni egy kicsit !!! koszonom elore is!!!!!
6/16 anonim válasza:
Az a baj hogy nincs titok :D Rendesen eszem, tőlem telhetőt letornázom. De ez a -6 kiló nagyja csak víz volt, szóval ez szerintem még nem zsírból ment.
7/16 anonim válasza:
A képeken látni, mekkora feleslegem van http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas__..
nagy feleslegből könnyebben indul el :) mostmár, hogy leadtam a vizet és salakanyagokat, lelassult :)
8/16 anonim válasza:
tegyel fel uj kepet lassam mennyit fogytal le tenyleg az a 6 kilo mennyit er ! nem szamit hogy kezdo vagy , csak kivancsi vagyok
9/16 anonim válasza:
Sajnos a hasamon még nem látszik változás, mint említettem ennek a nagy rész víz volt... Az arcomon és a fenekemen látszik minimális változás :)
10/16 anonim válasza:
Szia! Én a napokban kezdem a fogyókúrát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!