Na holnaptól nekiállok diétázni, illetve fogyózni na meg sportolni! Valaki tud segítsen lécci, adjon erőt nekem?! (lent)
20 éves, 160cm, 72 kg vagyok! világéletemben divatosan domború voltam, de mostanában eléggé összegyűjtek a kilók! végső elhatározásomban nekiállok fogyozni, illetve vmit sportolni! reggel fél 7től este 10ig dolgozok(pultos vagyok)
heti 3 napom szabad! tehát milyen sportot ajánlatok? strandom vmi vizi torna? illetve milyen fogyokúrát tartsak be? a lisztet megpróbálom mellőzni! már ezerszer elhatároztam h lefogyok, de soha nem jött össze... gyenge vagyok! szeretnék segítséget kérni! valaki mondogassa nekem h menni fog, meg h kitartás! kell hozzá h menjen! kinek milyen a kitartása? kinek sikerült? nem is akarok 10-20 kilókat ledobni,csupán párat hogy ne legyen puffadt érzésem! mindig is telt voltam, de nem baj, mert nekem ez áll jól! valaki segítsen lécci!
Szia!
Szép az elhatározás, ha lenne... süt a hsz-edből, hogy gyenge az akaratod (nem bántás, ezren, százezren vannak így, én is).
Eleve ez a holnap... Mától fogyj! Ettől a pillanattól, mert ha határidőket adsz magadnak a kezdésre, akkor mentegetőzésre, felmentésre adsz okot magadnak!
Mától van diéta, mostantól, ahopgy ezt elolvastad! Este már a diéta szerint kajálsz (vagy nem kajálsz, ha ez a módszer jön be).
Lisztet, cukrot, zsírt kerüld, illetve igyekezz délelőtt, vagy max délben elfogyasztani őket,a délután legyen a fehérjéké! Azt edd estig!
Sportot aerobot ajánlok, járj el valahová aerobicórákra, vagy nézz ki valamilyen jó sportot (kangoo, bármi), ami érdekel. A csoport erőt ad! Bringázz, ha tudsz!
Én ilyesformán 25 kilót fogytam, igaz, elég nagyvonalakban írtam le, de ez van. 5 óra után nem ettem (mert a gyomromat nagyon megterheli az esti evés).
Reggel sporttal kezdtem, mert 10re járok dolgozni :) Így ébredés után lenyomtam egy kick-box aerobicot, és utána ettem, majd elbicikliztem a melóhelyre. Oda saját kaját vittem, főzelékeket, szendvicset. Este max gyümölcs, vagy zöldség.
Édesség csak alkalamkkor.
Ennyit tudok.
Kitartás! Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!