Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na holnaptól nekiállok diétázn...

Na holnaptól nekiállok diétázni, illetve fogyózni na meg sportolni! Valaki tud segítsen lécci, adjon erőt nekem?! (lent)

Figyelt kérdés

20 éves, 160cm, 72 kg vagyok! világéletemben divatosan domború voltam, de mostanában eléggé összegyűjtek a kilók! végső elhatározásomban nekiállok fogyozni, illetve vmit sportolni! reggel fél 7től este 10ig dolgozok(pultos vagyok)

heti 3 napom szabad! tehát milyen sportot ajánlatok? strandom vmi vizi torna? illetve milyen fogyokúrát tartsak be? a lisztet megpróbálom mellőzni! már ezerszer elhatároztam h lefogyok, de soha nem jött össze... gyenge vagyok! szeretnék segítséget kérni! valaki mondogassa nekem h menni fog, meg h kitartás! kell hozzá h menjen! kinek milyen a kitartása? kinek sikerült? nem is akarok 10-20 kilókat ledobni,csupán párat hogy ne legyen puffadt érzésem! mindig is telt voltam, de nem baj, mert nekem ez áll jól! valaki segítsen lécci!

2010. jún. 8. 17:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Szép az elhatározás, ha lenne... süt a hsz-edből, hogy gyenge az akaratod (nem bántás, ezren, százezren vannak így, én is).

Eleve ez a holnap... Mától fogyj! Ettől a pillanattól, mert ha határidőket adsz magadnak a kezdésre, akkor mentegetőzésre, felmentésre adsz okot magadnak!

Mától van diéta, mostantól, ahopgy ezt elolvastad! Este már a diéta szerint kajálsz (vagy nem kajálsz, ha ez a módszer jön be).

Lisztet, cukrot, zsírt kerüld, illetve igyekezz délelőtt, vagy max délben elfogyasztani őket,a délután legyen a fehérjéké! Azt edd estig!

Sportot aerobot ajánlok, járj el valahová aerobicórákra, vagy nézz ki valamilyen jó sportot (kangoo, bármi), ami érdekel. A csoport erőt ad! Bringázz, ha tudsz!

Én ilyesformán 25 kilót fogytam, igaz, elég nagyvonalakban írtam le, de ez van. 5 óra után nem ettem (mert a gyomromat nagyon megterheli az esti evés).

Reggel sporttal kezdtem, mert 10re járok dolgozni :) Így ébredés után lenyomtam egy kick-box aerobicot, és utána ettem, majd elbicikliztem a melóhelyre. Oda saját kaját vittem, főzelékeket, szendvicset. Este max gyümölcs, vagy zöldség.

Édesség csak alkalamkkor.

Ennyit tudok.

Kitartás! Hajrá! :)

2010. jún. 8. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!