Így csinálhatok palacsintát?
Így biztos elszakad...
A banánpalacsinta valóban finom, bizonyára nem olyan nagyon egészséges, mert hőkezelt gyümölcs, de hát ez van, még nekem is belefér néha az ilyesmi.
Mi a gond a tojással? Ha a kalóriatartalma, akkor legalább a fehérjét használd (bár ez rosszat tesz az íznek, amennyiben a tojás alapból ízes), az is összefogja a tésztát. Ha más, akkor valamelyik tipikus vegán tojáspótlékot használd.
Egészen más irány, de nyersvegán módon is lehet palacsintát készíteni, aszalt gyümölcslapból. Nem igazi palacsinta, de tekerhető és finom.
Tojásos palacsintákat tudok, tej és liszt nélkül. Pl. répaporral vagy sütőtökporral is készíthető, aztán vannak a fehérjeporosak (de azokat nem ismerem) s persze az olajos magvakat és magliszteket felvonultatók, de az neked bizonyára nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!