Benneteket ez nem háborít fel? Engem nagyon. (fitt&well péksütik)
Ma voltam vásárolni a lidlben. Megkívántam a péksütit, gondoltam szét nézek a Fit&well elnevezésű termékek között. Néhánynak a termék összetevője is fel van tüntetve. Ami a legrosszabb, hogy mindegyik úgy kezdődik, hogy búzaliszt. Vastag, fekete betűkkel. A többit már el sem olvastam. Úgyhogy nem tudom, hogy miért nevezik ezek után fittnek és wellnek. Nem a teljeskiőrlésű liszt (legyen az búza, vagy rozs, vagy bármi) kellene, hogy legyen a fő összetevő, az alacsony cukor tartalom mellett? Ezek után csalódottan hagytam el a pékáru standot. Abba már bele sem merek gondolni, hogy azokban a kiflikben, ahol fel van tüntetve, hogy teljes kiőrlésű és semmi más mi lehet. Vajon hányadik helyen szerepel a teljes kiőrlésű liszt?
Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy panaszt teszek a lidlnél.
Felőlem teljes kiőrlésű is lehet, az is ugyanolyan liszt, csak egy kis bónusz korpával.
Az élelmiszeripart amúgy a profit érdekli, az egészség akkor sem, ha a termék marketingja arra épül.
Tegyel panaszt, igenis, ugy is van az, nehogy mar BUZALISZTET hasznaljanak amikor te azt hiszed hogy 'fitt' termeket veszel! A mocskok!
Ha fogyni akarsz, semmilyen lisztet nem eszel, se teljes kiorlesut, se feheret. A buzaliszttol irtozni hulyeseg, a teljes kiorlesuben igy ugyanugy benne van a szenhidrat-tartalom.
na végre egy okos kérdező!
ezért kell kizárólag FELDOLGOZATLAN élelmiszereket fogyasztani, rizst, gabonákat, hüvelyeseket, tojást, sajtot, gyümölcsöt és nyers zöldséget
kerüld a cukrot a feldogozott gabonát, értsd liszt és társaik, ennyi a trükk, jah és mozogni is kéne
ne tegyél panaszt mert felesleges, az élelmiszeripar a gyógyszeriparral együtt manipulálja lassan a fitness társadalmat is, a sok hülye meg el is hiszi hogy azért mert rá van írva hogy telj kiörl, akkor az az is
10 ből 9 embernek szerintem halvány fogalma sincs róla mi az a teljes kiörlés
attól hogy valami barna még nem teljes kiörlés
A gabonafélék magjának a külső rétege ugyanolyan védelmező szerepet tölt be a külső ártalmakkal szemben, mint az ember bőre. Ebből következik, hogy a teljes kiőrlésű péksütemények _ÁRTALMASAK AZ EGÉSZSÉGRE_.
Pontosan _MIÉRT_?
Azért, mert az összes gombabetegség toxinjai, spórái abban a külső rétegben vannak, amely a hagyományos kiőrlés esetén a korpába kerül, teljes kiőrlés esetén pedig megetetik veled. Ugyanez vonatkozik az ólomra, cinkre, kadmiumra, higanyra, talliumra, és az összes többi halálosan mérgező nehézfémre, amelyeknek a pora a gabonaszemekre tapad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!