Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le 1 hónap alatt?

Hogy fogyjak le 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés

Jelenleg 168 cm és 73 kg vagyok. Kb igy nézek ki: [link]

Csak vékonyabb a felső testem es edzettebb vagyok.

Ilyen szeretnek lenni: [link]

A célom olyan 50-55 kg lenne.

2015. máj. 10. 11:18
 1/6 anonim válasza:
20 kilót 1 hónap alatt nem tudsz fogyni.
2015. máj. 10. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Egy hónap alatt ez képtelenség. Tegyél le róla most, mert a csalódás tönkre fog tenni.

Ilyen képeket se nézegess, a két nő tűz és víz testfelépítésileg is, de a második képen a csaj izmos is, nem pusztán vékony.

Kezdd el türelmesen, fokozatosan a dolgokat. Egyél egészségesen és ne diétázz!!! Mozgás háromszor egy héten minimum! Szépen, nyugodtan csináld, akkor kb 5-6 hónap alatt lesz eredmény. Ha nagy változást akarsz, az nagy munka és hosszú ideig tart, ellenben az eredmény is hosszú távú lesz.

2015. máj. 10. 11:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért akarsz 1 hónap alatt lefogyni?

1 hónap alatt híztál el? :) Na látod!

Heti 1 kg fogyást tudsz gond nélkül elérni. Ehhez oda kell figyelned a kajára és edzeni kell.

Ráadásul, ha nem váltasz életmódot, akkor a fogyás után még jobban elzsírosodsz.

www.kaloriabazis.hu regisztrálj be. Egy konyhai mérleggel mérj meg mindent amit megeszel. Állíts be egy normális kalória keretet, egyél napi 5-6 alkalommal !KEVESET!

És heti háromszor eddz 1 óránál hosszabb ideig, zsírégető tartományban.

2015. máj. 10. 12:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Minden nap edzek, ami a táplálkozást illeti az teljes mértékben meg fog változni.

Ha nem is 1 akkor max 2 hónap alatt szeretnek látható változást elérni.

Amúgy meg nekem szerintem sikerülhet, rendesen eszem többször keveset, minden nap sportolok es igy lettem 73 kg 80-ról 2 hét alatt. Es nem jött vissza.

2015. máj. 10. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ennyi idő alatt nem teljesen zsírból vesztettél, hanem sok-sok bértartalmat és vizet. Kitartás!
2015. máj. 10. 17:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom
2015. máj. 10. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!