Hogy fogyjak le 1 hónap alatt?
Jelenleg 168 cm és 73 kg vagyok. Kb igy nézek ki: [link]
Csak vékonyabb a felső testem es edzettebb vagyok.
Ilyen szeretnek lenni: [link]
A célom olyan 50-55 kg lenne.
Egy hónap alatt ez képtelenség. Tegyél le róla most, mert a csalódás tönkre fog tenni.
Ilyen képeket se nézegess, a két nő tűz és víz testfelépítésileg is, de a második képen a csaj izmos is, nem pusztán vékony.
Kezdd el türelmesen, fokozatosan a dolgokat. Egyél egészségesen és ne diétázz!!! Mozgás háromszor egy héten minimum! Szépen, nyugodtan csináld, akkor kb 5-6 hónap alatt lesz eredmény. Ha nagy változást akarsz, az nagy munka és hosszú ideig tart, ellenben az eredmény is hosszú távú lesz.
Miért akarsz 1 hónap alatt lefogyni?
1 hónap alatt híztál el? :) Na látod!
Heti 1 kg fogyást tudsz gond nélkül elérni. Ehhez oda kell figyelned a kajára és edzeni kell.
Ráadásul, ha nem váltasz életmódot, akkor a fogyás után még jobban elzsírosodsz.
www.kaloriabazis.hu regisztrálj be. Egy konyhai mérleggel mérj meg mindent amit megeszel. Állíts be egy normális kalória keretet, egyél napi 5-6 alkalommal !KEVESET!
És heti háromszor eddz 1 óránál hosszabb ideig, zsírégető tartományban.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Minden nap edzek, ami a táplálkozást illeti az teljes mértékben meg fog változni.
Ha nem is 1 akkor max 2 hónap alatt szeretnek látható változást elérni.
Amúgy meg nekem szerintem sikerülhet, rendesen eszem többször keveset, minden nap sportolok es igy lettem 73 kg 80-ról 2 hét alatt. Es nem jött vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!