Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érdekelne benneteket egy...

Érdekelne benneteket egy ilyen vlog/ blog?

Figyelt kérdés
Kezdetben egy olyan blogot szeretnék készíteni ahol leírnám,hogy hogyan sikerült lefogynom a 155 cm-es magasságommal 96 kg-ról 52 kg-ra lefogyni. Leírnám (későbbiekben vlog formában elmondanám),hogy milyen felfogással kezdtem hozzá, milyen volt az étrendem, mit sportoltam, milyen motivációim voltak és mit éreztem amikor a súlyom olykor-olykor stagnál vagy talán még nőtt is egy keveset. Egészséges ételek készítését is leírnám.
2015. febr. 3. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem először gondold át mennyire bírod a kritikát, mert nap mint nap fogsz gyűlölködő leveleket kapni, csalónak, kuruzslónak fognak kikiáltani, facebookon fognak alázni stb.

Ha ezt el tudod viselni akkor hajrá, sokakat érdekelhet a dolog.

2015. febr. 3. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Mekkora látogatottságod lenne?

Ma már a fitnesz- és életmód-tanácsadókkal Dunát lehet rekeszteni!

2015. febr. 3. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lenne annyira egyedi, hogy nagy látogatottságot generálj, a hoxa naplói között is több ilyen témájú van, kb. Dunát lehet vele rekeszteni. Ha könyvet írnál, az se lenne jobb, mert tucatnyi hasonló jelenik meg.

Mivel tudnál többet adni, mint más sikersztorik?

2015. febr. 3. 15:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem nagyon érdekelne! Bár ha azt mondjátok, sok van, írhatnátok pár linket.. Lehet, nem jó helyen kerestem, de én nem találtam..O.O
2015. febr. 3. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne. Én sajnos nem ismerek ilyen blogokat, de dobjatok meg pár linkkel pls, hadd okosodjak.
2015. febr. 3. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Itt rengeteg "diétás napló" sztori van:

[link]

Ez csak egy.

2015. febr. 3. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Tessék!

Sorrendben fogyókúra/életmód/fitness blogok, magyarul.

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 3. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát engem akkor érdekelt, volna amikor éppen diétázol.

Így utólag már...

Millió és egy tucat van ilyen blogokból.

Ha nem az a cél, hogy minél nagyobb látogatottságod legyen, csak simán motiválni szeretnél másokat akkor csináld. De nem leszel belőle milliomos.

2015. febr. 4. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!