Fogyni szeretnék! Mit tegyek?
Kezdésnek. Teljes étrendváltoztatásra van szükséged.
Napi 5x étkezés ha lehet azonos időben. Egyél sok zöldséget, csirkét, lazacot, halat.
Hanyagold a chipseket, cukros dolgokat, lisztes dolgokat.
Sportolj valamit.
Még valamit. Azt ne mond, hogy nem lehet mert én napi 8 órában dolgozom, mellette levelezőn egyetemre is járok, gyerekem, férjem is van akikkel foglalkoznom kell.. Én tudtam változtatni, akkor neked is menni fog.
Ha szerinted mindegy, mit eszel, akkor a fejedben kell rendet tenni előbb...
Az éhség nem tudom, valódi-e (egyél többet. nem mindenki lakik jól pici adagokkal. vagy egyél más ételeket, mert némelyektől könnyű megéhezni, hiába kalóriadús, bár ez emberfüggő is) vagy csak úgy gondolod, de igazából nem vagy éhes... De lehet, hogy az időzítésed rossz, nekem nagyon meg tudja kavarni a napot, ha nem a számomra normális időben vagy megfelelő összetételű ételt eszem... Márpedig én rengeteget tudok enni, ha valami megkavarodik. De normális körülmények között fogyni is ment, jóllakottan.
Talán ha írnál az étrendedről, többet tudnánk mondani. De kicsit komolyabban kéne venned a helyes táplálkozást, illetve ne ess haza farkaséhesen. Én is jártam egyetemre, némelyik nap 12 órám volt és utána 10-ig bent voltam a gépteremben, mégis ettem napközben is, van büfé, étterem, bolt, vinni is lehet dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!