Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy fogyni akartatok, de a párotok nem akarta, hogy vékonyabbak legyetek?

Figyelt kérdés

Hogy álltatok ellen? :D

Nem lett belőle baj, feszkó?

Vagy miatta mégsem fogyóztatok?

Kort és nemet is írjatok :)

2015. nov. 10. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolom nő vagy lány vagy. Ha tényleg van rajtad túlsúly, akkor ne foglalkozz vele, fogyj le. Viszont a nők néha kövérnek érzik magukat ok nélkül is. Nem tudom melyik áll fent.
2015. nov. 12. 15:00
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
Nekem állandóan fogyni akartak partnereim, én viszont kifejezetten nem szeretem a zörgős csajokat. Legyen mit fogni, ez sokkal élvezetesebbé teszi az intim egyöttlétet. Nem lógó hurkákra gondolok, de igenis legyen arányosan telt és főleg legyen jó erős karosszériája a szüléshez. Nálam pl. ez a legfontosabb. A kor hülye divathóbortjai nem minden férfit mérgeztek még meg és ahogy kinéz, hamarosan kimegy az anorexia a divatból. Egyébként meg kell nézni a középkori festmények nőideáljait. Ami természetes, az szép. Ami műanyag, azt pedig hamarosan legyártja a robotipar... :)
2015. nov. 12. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!