1 hónap után látszódna a fogyás?
Figyelt kérdés
Sziasztok.1 nap:suliban 2 teljes kiörl.kenyérből szendvics,suliban ebéd,itthon műzli,és 1 narancs.ennyi egy napra,és persze csakis ásványvíz,ezel az étrendel,és napi 40 perc futással,100 guggolással,100 felüléssel,1 hónap után akármit fel tudnék venni,ezt úgy értem pl. hogyha felvennék egy pólót,akkor nem látszódnának a hurkáim.?lehetséges lenne kb májusig lefogyni 5-6 kg-ot??1 hete csinálom!köszi a válaszokat,nagyon fontos az idő!!2010. márc. 19. 14:48
11/17 A kérdező kommentje:
ja és ez tényleg jobb az én étrendemnél,de a bnőmet nem tudom lebeszélni arról amit eddig csináltunk,szerinted az is jó lesz neki,attól is fogy??vagy csak hízik..??és elég 40 perc futás??
2010. márc. 19. 17:06
12/17 anonim válasza:
Jo az is amit a suliban eszel,de ha tészta,krumpli van akkor fél adagot. A barátnőd is fogyni fog ha igy étkezik,és amugy egészséges,garanciát is vállalok rá.
13/17 A kérdező kommentje:
oké!!köszönöm a segítségedet,és ha itthon 1xer eszek mondjuk műzlit meg este gyümölcs salátát,banán meg "hízlalóbb"gyümik nélkül,az is jó ugye?
2010. márc. 19. 17:31
14/17 anonim válasza:
nem jo,mert kevés és szar az összetétele.Több fehérjét,több étkezést,azt a szisztémát kövesd amit irtam ha fogyni akarsz
15/17 A kérdező kommentje:
jólvan.köszönöm a sok segítséget!!
2010. márc. 19. 17:55
16/17 anonim válasza:
Ez nagyon keves...en nagyon meg szivtam..fogyosztam..de en normalisan edtem regglire 2 szendvics meg amit otthon anyam fozott..abbol is edtem aztan egybol mentem tornazni 1 es fel orat..utana seta a barataimmal es ha meg eheztem volna akkor gyumolcs vagy joghturt vagy puffasztott rizs..nah ez igy volt Nekem tokeletes..mert fogytam normalisan nem brutalisan ahogy kell es meg jol is ereztem magam..nah de...szerelmes lettem kozbe...onnantol kezdve no torna no eves..ezt ugy ertem hogy kb 1 es fel honap talan ketto nem ettem semmit csak reggel egy tanyer zabpelyhet tejjel....nem tudom nem voltam ehes...onnantol kezdve brutalisan fogytam mindennap kissebb voltam...orultem neki mondhatom...yeah szerelem fogyas..tokeletes:):) Nah de amikor mar vege lett a szerelemnek akkor kezdtem enni..nem sokat komoyan...ugy edtem mint akkor amikor fogyoztam...es mi tortent???? VISSZA HIZTAM AZ EGESZET:(:(:( ES EZ MIND A KOPLALAS MUVE..ES MEG A BOROM IS GYENGEBB LETT AZ IZMAIMNAK LOTTEK...SENKI SOHA NE KOPLALJON..TE MOST AZT CSINALOD MEGNYGTATLAK...TARTSD MEG AZT A DIETAT AMIT EGY VALASZOLO IRT LE NEKED..AZ JO TOKELETES...:):):) + TORNA
17/17 A kérdező kommentje:
úrr Isten..reggeli 1 tál zabpehely..kicsit kevés.:Dde értem a lényget.megfogadom a tanácsotokat,hiszen ti tapasztaltabbak vagytok!!köszönöm!!:)
2010. márc. 19. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!