Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Has mellett uszogumit hogyan...

Has mellett uszogumit hogyan tudnám eltűntetni?

Figyelt kérdés
Neten kerestem gyakorlatokat de nem tudom mi lenne hatásos arra lennék kíváncsi hogy ti hogyan adtátok le a felesleget?
2015. nov. 7. 19:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Rendben akkor megprobalok többet futni köszönöm a a biztatást
2015. nov. 7. 20:51
 12/14 anonim válasza:

Egyébként ne vidd túlzásba, szépen folyamatosan emeled a távot, figyelj a kajára (ahol korábban írták ez az este 6 után semmit nem eszel nem olyan jó ötlet, inkább érdemes átállni a napi 4-5 étkezésre kis mennyiségekkel és egészséges kajákkal).

És adj magadnak időt, ez simán 1-1.5 év is lehet (függ az alkatodtól is), ha türelmetlen vagy, vagy feladod, siettetni próbálod, az általában semmi jóra nem vezet.

2015. nov. 7. 20:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha jó az étrended, akkor kitartás. 3 hét után 90 kilósan mit vársz? :D Én fogytam 20 kilót, most vagyok 62, nos, elég pici változás van hastájékon, még mindig nagyon hájas. Mivel onnan fogyok legeslegutoljára, a legtöbb részemen már OK minden, az arcom már régesrég drasztikusan (de szépen :)) lefogyott s pl. a csuklóm 25 kiló fölösleggel is vékonyka, csontos volt... Nagyon sokan hasra hízunk először s legjobban, s onnan is megy le legutoljára a felesleg. A páromnál ez durván látszik, felszed 2 kilót, az a hasára megy s az ideálisan karcsú alakjára az a 2 kiló egy elég látványos úszógumit helyez el.

Úgyhogy türelem, kitartás, nem fog hipphopp menni, de a hasadról is le fog menni a felesleg, előbb vagy utóbb.

2015. nov. 7. 22:53
 14/14 fujtato banan ***** válasza:
mindennap 20-30 perc hastánc szerű mozgás+diéta
2016. júl. 28. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!