Formásodni szeretnék, hogy kezdjek neki?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, 165 cm és 48 kg. Formásodni szeretnék, fogyni nem! Szeretnék kerekebb popsit, feszesebb karokat, "tónusosabb" hasat (enyhén kockásat), szép hátat és feszes lábakat. Edzőterembe sajnos még nincs lehetőségem elmenni, esténként szánnék rá itthon pár órát. Genetikámból kifolyólag vékony a testalkatom, nem tudok hízni bármennyit is eszem. Étkezés..hm. Úgy gondolom ez egy igen megosztó kérdés. Helyes táplálkozás nélkül nincs jó alak? Stb stb.. Van egy lány instagramon (@dorabukoviczki) aki diéta és helyes táplálkozás nélkül fogyott ÉS formásodott. (Van ask.fm oldala, ott válaszol/válaszolt az ilyen kérdésekre. Azt mondta mindent evett amit eddig, mindent amit megkívánt csak többször keveset. És minden nap sokat edzett. Én is ezt az elvet követném. Csak nem tudom milyen hogyan kezdjek neki az edzésnek! Ebben szeretnék segítséget kérni! Várom a tapasztalatokat, edzős videókat, tanácsokat. Nem tudom azt se, hogy mennyi ismétlésszámmal kezdjem a gyakorlatokat.2015. nov. 7. 19:57
1/2 A kérdező kommentje:
Kérlek nézzétek el a mondatokban előforduló hibákat, telefonról írok!
2015. nov. 7. 19:58
2/2 anonim 

válasza:

Hát lehet h formás de sege az nincs csinálhatod azt is amit ő és vagy bejön vagy nem vagy azt amit a hozzáértők sargakapszula.hu
Az meg kinek mi a sok kaja az relativ fogadok h ha rendes mennyiségeket ennél behiznál rendesen és nem kell annyira sokat edzeni heti 3 óra de azt terembe kéne
popsira meg a jó gyakorlatok az a guggolás sullyal széles guggolás felhuzás kitörés
Csak lásd h szerintem milyen egy hátso [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!