Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szálkásító étrend, melyik...

Szálkásító étrend, melyik termékből mit vegyek?

Figyelt kérdés

Márkát és boltot szeretnék kérni hol tudom jó áron a jó minőségűt beszerezni és hogy melyik éri meg persze a következő termékekből :

Zab (csak nagy szemű érdekel, nem ez az őrölt por)

Cottage cheese/túró (zsirtartalma lehetőleg kevés legyen)

Barna rizs (nem hántolt vagy ha hántolt idokot hogy miért azt:D )

Ez a 3 étel érdekelne, válaszokat előre is kösznöm! :)

2015. nov. 4. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Lidl de ettöl nem lesz szálkásitó

A hentes kimaradt

2015. nov. 4. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:

zab-spár teljes kiőrlésű kölln kék csomagos.

Cottage cheese-ez tejszármazék,allergén,tojást egyél helyette,vagy húst.De ha az egészség része nem szempont akkor a lidliben van jó áron.

barna rizs-semmivel sem jobb,mint a sima rizs,csak sza/rabb az íze.

2015. nov. 4. 22:47
 3/5 A kérdező kommentje:
nyugi nem marad ki a hús:D csak ebből nem tudom miket kellene venni:D
2015. nov. 4. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Barna rizs hátránya, hogy egy örökkévalóság, mire megfő. Én bulgurral váltottam ki a rizset. Jó a glikémiás indexe, finom, hamar elkészül. Én a helyi piacon szoktam venni, egy csajszi foglalkozik ilyesmivel. Az árát nem tudom, mindig többféle cuccot veszek.
2015. nov. 5. 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Zabból a spar és a lidl zabja jön be legjobban, cottage cheese sajnos nem mindig van mindenhol, szóval ahol épp van. Barnarizsnek meg soha nem láttam értelmét, tulhypeolt dolog az egész én fekete rizst eszem az pedig biobolt.
2015. nov. 5. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!