Milyen fogyókúrás ételeket vigyek a suliba?
Figyelt kérdés
Mármint ha 8 órám van, akkor oda nem igazán elég 2 alma, és minden nap ugyanazt enni elég monoton, szóval tudtok valamit ami kevésbé hízlal, többnyire a büfében, vagy kisboltokban kapható?:) Ti miket vittetek enni amikor fogyóztatok?2015. nov. 4. 20:31
11/14 anonim válasza:
Nem is azt mondtam h egyen egy nap 360g rizst
Meg mindent nyersen mérünk
12/14 anonim válasza:
Én is iskolába járok és maximálisan megértem ha nem szeretnél csirkét meg rizst vinni :D én joghurtokat szoktam , melegszendvicset banánt meg almát néha körtét vagy abonettes , pufirizses szendvicset.
13/14 anonim válasza:
#8: Ez így van. Nem is gondolom, hogy bármelyik ételt ki kellene hagyni, ha nem kifejezetten egészségtelen. Persze ez az adott ember döntése, sokszor van, hogy semmi gond egy étellel, de az adott embert akadályozza a fogyásban. Én pl. éhes leszek a szénhidráttól (meg egy idő után kicsit rosszul is), úgyhogy én nem eszem rizst. De attól még lazán lehet vele fogyni, már írtam a viszonylag alacsony kalória/térfogat mutatójáról, ami sokaknak számít.
14/14 anonim válasza:
Én is még suliba járok, és én se vinnék csirkét meg rizst :D
Szerintem simán vihetsz szendvicset, én is szoktam, barna kenyérből, sok szendviccsel.
Vihetsz még gyümölcsöket is, de én szeretem a smoothie-kat meg az ivójoghurtokat is.
Én szeretem még az ilyen kül. 'szeleteket' (müzli, zab, stb.)
Jó ötlet még a különböző magvak, diákcsemege is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!