Mennyi idő alatt sikerülne szép és jó alakot elérni, , nagyon fontos az idő!?
Figyelt kérdés
1 nap:2 teljes kiörlésű szendvics,suliban ebéd,itthon műzli+narancs.egész nap ásványvíz,és ezeken kívül semmi más!és minden nap 40perc futás,100felülés 100guggolás!!a legfontosabb kérdésem,MENNYI IDŐ ALATT lehetne szép formás alakom.??felesleg:kb.5kg. NAGYON FONTOS LENNE AZ IDŐ.köszönöm előre is2010. márc. 18. 15:47
1/5 anonim válasza:
5 kg-tól, kb 2hét alatt meg lehet szabadulni, de az izom növeléséhez és "formábahozásához" több idő kell én szerintem min. 2 hónap. Azért gondolom így mert a 15 éves gyerekemen látom aki hetente négyszer súlyzózik. És inkább fehér húst egyél mint műzlit, mert a formás testhez izomra van szükség. Az izom meg fehérjéből épül (mondjuk így, mert kicsit bonyolultabb folyamat), ezért azt javasolnám, hogy fehérje tartalmú ételeket egyél (húsféle, túró, tojásfehérje, stb.)
2/5 anonim válasza:
Soha nem lesz szép alakod, mert már elcseszted a kabzsiságoddal.
Mennyi idő??????????? Mennyi idő?????????????
3/5 anonim válasza:
Hús helyett inkább halat egyél, attól nem megy fel a koleszterinszinted. A hús nem túl egészséges. Amúgy 5 kg-tól 1 hónap alatt simán meg lehet szabadulni normál tempóban, anélkül hogy tönkrevágnád a szervezetedet. Az izmos alakhoz, alakformáláshoz több idő kell. Kb. 2-3 hónap rendszeres mozgás után kezd nyilvánvalóan látszani a testeden, hogy edzed.
4/5 A kérdező kommentje:
első és utolsó,köszönöm.!kedves 2. versenyre kell felkészülnöm,ahol meg van adva 1 ruha és abban kell hogy jól kinézzek...légyszíves gondolkodj azelőtt mielőtt írnál ilyen butaságokat.és csak hasznos véleményt kértem.!az lenne a kérdésem, normálisaktól,hogy kb. 1 hónap után fel tudnék venni ruhát,úgy hogy ne látszódjon pl.szűk pólóóban a hasam.?:)
2010. márc. 19. 14:16
5/5 anonim válasza:
Szia! Én az első levél íród vagyok. A kérdésedre a válasz. Ha kerülöd az egyszerű szénhidrát tartalmú ételeket (a kenyérfélék, tésztafélék, stb.) és a gyorsételeket meg a puffasztó ételeket akkor nem fog látszani csak a szép lapos pocakod. Még azt megteheted, hogy verseny előtt kb. öt nappal elkeszdesz csak turmixolt ételeket enni. Jön a gyümölcs szezon nagyon jó vitamin forrás, a bőröd is megszépül és nagyon jó lesz a közérzeted is. Nekem egyszer állkapocs gyúladásom volt és az orvos javasolta hogy ne rágjak kb. 5 napig. Hát ne tudd meg mindenki dicsért, hogy mit csináltam magammal amiért ilyen rövid idő alatt kivirulta.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!