Miért van az, hogy a legtöbb egészséges mintaétrendből ki van hagyva a leves?
Figyelt kérdés
én konkrétan inzulinrezisztencia miatt nézegettem a legtöbbet, de ha pl. Pinteresten healty lunches témaban nézelődsz, a leves elég sokszor elmarad2015. okt. 29. 16:12
11/12 anonim válasza:
#10: Az okot illetőleg valószínűleg igazad van. De attól nem lesz egészségtelenebb egy étel, hogy nincs benne a víz, azt elég könnyá bevinni bármikor, sőt, nem is csak akkor kell inni, ha eszünk. Sokak szerint pont hogy rosszabb evéskor sokat inni is. Ezt nem fogom eldönteni, nekem amúgyis mindegy, sokat segít a leves, finom és roppantul hiányozna, ha egy hétig kimaradna minden formája. Mostanság napi szinten eszem, bár az egyszerűben csak tojás és paradicsompüré van és hipergyors.
12/12 anonim válasza:
A leves a legegeszsegesebb etel?
LOL, jot rohogtem, koszonjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!