Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 éve szültem, miért ilyen a...

2 éve szültem, miért ilyen a hasam azóta is?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Két éve szültem, és ilyen a hasam. Terhes tuti nem vagyok!

Edzőterembe járok pár hete, ez fog segíteni? Persze az étrendre is odafigyelek. Még cicizik a lányom!

2015. okt. 28. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
hat a látványbol nekem is a terhesség jutott eszembe, ha kizart, akkor hasra hizol ez van, genetika, biztos megvan a hasfal ereszkedve, bar nem szultem még, ezt nem tudhatom, h hogy van..edzés edzés edzés ahogy a edzo Lenin mondaná..dolgozz csak hasra.
2015. okt. 28. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát rendesen rajtad maradt a hasad. Edzővel kellene beszélni, de egyszerűen a fotókon látszik, hogy ez nem háj, hanem a hasfalad van kijjebb, mint kellene. A szoptatásnak nem tudom van-e köze hozzá. A szülés után használtál hasleszorítót? Szerintem a házidokit, nődokit is meg kellene kérdezni, mert nem vagyok biztos benne, hogy sima edzéssel étrend-váltással le fog menni. Az biztos, hogy lesz változás, de a lapos hasat nem tudom elképzelni csak ezektől.
2015. okt. 28. 14:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, használtam hasleszorítót elég sokáig.
2015. okt. 28. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is konzultálj a dokival.
2015. okt. 28. 15:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Sokan azt gondolják, hogy jön a tesó és min.20 hetes vagyok.. beleuntam.. dokira nem is gondoltam. de köszönöm Nektek a tippet! Igazából jobban "örülnék", ha csak háj lenne, és nincs semmi nagyobb baj. Napi szinten edzek 1,5 órát! Ez nem maradhat így!!
2015. okt. 28. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!