Mennyire lenne hatásos a diéta mellett a futást komolyabban elkezdeni?
A futóknak jó alakjuk van? :O Ízlések és pofonok. Szerintem inkább olyan mozgást válassz, amit szeretsz, viszont ha edzel, akkor nehogy 1200 kcalt egyél, az rém kevés. Vagy annyira pici vagy, hogy ennyivel nem fogysz gyorsan?
Izmot nemigen építesz 1200 kcallal, viszont szerintem jó, ha mindenféle izmodat megmozgatod. A zsírégető tartományokban van, aki hisz, van, aki nem, én nem is tudom, miért fontos a fogyásnál, hogy milyen a pulzus, nem attól fog az ember fogyni vagy sem, inkább az étrend számít s hogy a mennyiség hogyan viszonyul az aktivitáshoz s az egyéb kalóriaégetést jelentő jellemzőkhöz. A mozgás inkább az izmok megőrzésében, közérzetben, energiában betöltött szerepe miatt tűnik számomra fontosnak, valamennyi kalóriát is éget, ami még jól jöhet, de ennél jobban rápörögni... Amúgy az aerobot tartják zsírégetőnek, futni pedig más tartományban is lehet, attól függ, mennyire intenzíven csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!