A gyümölcs tényleg tilos este?
Itt olvastam, hogy pl. az alma este már nem ajánlott, mert erjed a gyomorban és olyan, mintha alkoholt fogyasztottunk volna és káros a májra. Ez igaz?!
Csak mert én évek óta sok gyümit eszek esténként.
Hát ezt a hülyeséget még nem hallottam, de nagy az isten állatkertje, így aztán mindenre fel kell készülni :D Azt nem írták, hogy jól be is rúgsz? :D :D :D
Na jó viccet félretéve, gyümölcsöt este azért nem szokták ajánlani, mert cukros. De pl. 1-2 almát, vagy narancsot nyugodtan ehetsz, semmi nem lesz. Szőlőt, ananászt, banánt, konzerv gyümölcsöket ne egyél. Nézz egy kalóriatáblázatot, és azokat kerüld amikben sok a kalória... Mondjuk 70kcal/100gr felettieket én már kerülném este.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__38..
Ebben a kérdésben olvastam ezt, az első válaszban.
Nyugi, baromság. És a fogmosással is csak 10 percet kell várni, mint minden más kaja után is.
A cukortartalma miatt jobb lenne korábban enni, de sokkal jobb, hogy este gyümölcsöt eszel, és nem krumplit, kekszet, meg nasit. A gyümölcsnél csak egy jobb dolgot ehetnél: nyers zöldségeket.
Egyébként az emésztő szervek nem "állnak le" éjjel. Pontosan azért nem ajánlott lefekvés előtt néhány órával enni, hogy a szervezeted regenerálódni tudjon, ne az emésztéssel legyen elfoglalva.
Ha igaz lenne a hozzászólás, simán benyomhatnál 4 hamburgert este, a gyomrod leállna, és reggel még meglennének a hamburgerek. Megspórolnád a reggelit, és nem forgolódnál álmatlanul a hamburgerek okozta gyomorfájástól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!