Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A gyümölcs tényleg tilos este?

A gyümölcs tényleg tilos este?

Figyelt kérdés

Itt olvastam, hogy pl. az alma este már nem ajánlott, mert erjed a gyomorban és olyan, mintha alkoholt fogyasztottunk volna és káros a májra. Ez igaz?!

Csak mert én évek óta sok gyümit eszek esténként.

2010. márc. 16. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Annyi tény, hogy a nyers gyümölcs nehezen emészthető, de nem tilos.
2010. márc. 16. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Ez csak egy vicc.
2010. márc. 16. 19:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt a hülyeséget még nem hallottam, de nagy az isten állatkertje, így aztán mindenre fel kell készülni :D Azt nem írták, hogy jól be is rúgsz? :D :D :D

Na jó viccet félretéve, gyümölcsöt este azért nem szokták ajánlani, mert cukros. De pl. 1-2 almát, vagy narancsot nyugodtan ehetsz, semmi nem lesz. Szőlőt, ananászt, banánt, konzerv gyümölcsöket ne egyél. Nézz egy kalóriatáblázatot, és azokat kerüld amikben sok a kalória... Mondjuk 70kcal/100gr felettieket én már kerülném este.

2010. márc. 16. 19:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, almát szoktam enni mindig vagy narancsot, de eddig mág sosem volt semmi bajom tőle.
2010. márc. 16. 19:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez baromság. De azért tényleg nem este a legjobb, a fruktóz miatt. Ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán ne egyél este gyümölcsöt, hanem azt, hogy inkább korábban. :)
2010. márc. 16. 19:10
 6/9 anonim válasza:
Én csak olyasmit hallottam h gyümölcs után kb eg óráig nemszabad fogat mosni mer vmi olyan anyagok vannak a fogkrémbe hogy a gyümölcs miatt kárositja a fogakat. Nemtom elmagyarázni normálisan mer nemértek hozzá de a lényeg h elvileg gyümölcsevés után nemszabad fogatmosni mert kárositja.
2010. márc. 16. 19:10
 7/9 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__38..

Ebben a kérdésben olvastam ezt, az első válaszban.

2010. márc. 16. 19:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, baromság. És a fogmosással is csak 10 percet kell várni, mint minden más kaja után is.

A cukortartalma miatt jobb lenne korábban enni, de sokkal jobb, hogy este gyümölcsöt eszel, és nem krumplit, kekszet, meg nasit. A gyümölcsnél csak egy jobb dolgot ehetnél: nyers zöldségeket.

Egyébként az emésztő szervek nem "állnak le" éjjel. Pontosan azért nem ajánlott lefekvés előtt néhány órával enni, hogy a szervezeted regenerálódni tudjon, ne az emésztéssel legyen elfoglalva.

Ha igaz lenne a hozzászólás, simán benyomhatnál 4 hamburgert este, a gyomrod leállna, és reggel még meglennének a hamburgerek. Megspórolnád a reggelit, és nem forgolódnál álmatlanul a hamburgerek okozta gyomorfájástól. :)

2010. márc. 16. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Anyum úgy fogyott le 15 kg-ot h este 6 után csak almát evett.Szóval ő a tanu arra h "nem csinál kárt"
2010. márc. 18. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!