Mennyivel rosszabb a csirkemell, ha pörköltnek csinálom meg?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy párolás helyett úgy készítem el, hogy a vízbe felkockázott hagymát, egy kanál pirospaprikát, borsot és sót teszek. Semmi olajat, vagy egyebet. Így rosszabb bármivel is a kész étel?
Köszönöm a választ!
2010. márc. 16. 16:30
1/5 anonim 



válasza:





semmivel sem rosszabb, eheted így is nyugodtan.
2/5 anonim 



válasza:





Fogyás szempontjából nem rosszabb,csak éppen a pörkölthöz nincs köze, mert a neve is mutatja, hogy kevés zsiradékban PÖRKÖLNI kell, nem vizben fözni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :) persze, nem pörkölt, csak valami hasonló ízvilágot szerettem volna elővarázsolni a szigorú diéta alatt. :)
2010. márc. 16. 18:03
4/5 anonim 



válasza:





Ez inkább párolás feelingű.
Lenmagolajat használhatsz nyugodtan az eszenciális zsírsavak miatt! más olajakat nem nagyon.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de lenolajat sem használok hozzá, mivel hő hatására tönkremegy a szerkezete. Lenolajat nem szabad melegíteni. Éppen ezért az extra szűz olíva is felesleges sütéshez-főzéshez, mivel leromlik a minősége.
2010. márc. 17. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!