Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyivel rosszabb a csirkemel...

Mennyivel rosszabb a csirkemell, ha pörköltnek csinálom meg?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy párolás helyett úgy készítem el, hogy a vízbe felkockázott hagymát, egy kanál pirospaprikát, borsot és sót teszek. Semmi olajat, vagy egyebet. Így rosszabb bármivel is a kész étel?

Köszönöm a választ!


2010. márc. 16. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
semmivel sem rosszabb, eheted így is nyugodtan.
2010. márc. 16. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogyás szempontjából nem rosszabb,csak éppen a pörkölthöz nincs köze, mert a neve is mutatja, hogy kevés zsiradékban PÖRKÖLNI kell, nem vizben fözni.
2010. márc. 16. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :) persze, nem pörkölt, csak valami hasonló ízvilágot szerettem volna elővarázsolni a szigorú diéta alatt. :)
2010. márc. 16. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez inkább párolás feelingű.

Lenmagolajat használhatsz nyugodtan az eszenciális zsírsavak miatt! más olajakat nem nagyon.

2010. márc. 16. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de lenolajat sem használok hozzá, mivel hő hatására tönkremegy a szerkezete. Lenolajat nem szabad melegíteni. Éppen ezért az extra szűz olíva is felesleges sütéshez-főzéshez, mivel leromlik a minősége.
2010. márc. 17. 15:15

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!