Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Réka dvd-k közül...

Rubint Réka dvd-k közül melyiket csináljátok és milyen sikerrel?

Figyelt kérdés
Nekem megvan 5 dvdje, felváltva szoktam csinálni a 2009-es hasizmosat, a 2008-as combfeszesítőt,így tovább,hogy ne legyen olyan uncsi. Nem tudom,hogy ahogy haladnak az évek egyre jobb, hatásosabb filmeket ki a Réka,vagy csak az összetétel változik? Egyébként mennyi idő után kezdtétek érezni Réka tornák mellett a hatást,vagy látványt?
2010. márc. 16. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem a fenekemen már szinte azonnal (2-3 hét) látszott, a többi testrész úgy 2-3 hó után, nem szabad feladni nagyon megéri. persze én emellett diétáztam is.

szerintem folyamatosan egyre jobbak réka kiadványai, bár a 2008as és a 2009es közül nem tudom eldönteni melyik a jobb:):) összeszedettebb, normálisabb a réka rajtuk:) de néha beiktatom az add önmagad2-t is, azon teljesen gyerekes ,de vicces:D

2010. márc. 16. 14:21
 2/4 A kérdező kommentje:
És milyen időközönként csinálod a Réka tornákat? Naponta,vagy hetente többször? Én mostanában minden nap megcsinálok egy 20 perceset,de néha hullahopp karikázok mellette szintén 20 percet.
2010. márc. 16. 14:29
 3/4 anonim válasza:
én napi 4szer 20perc
2010. márc. 16. 14:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Ajjaj,nem sok az egy kicsit? :) Biztosan sok szabadidőd lehet.
2010. márc. 16. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!