Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ki lehet bírni 1...

Szerintetek ki lehet bírni 1 hétig kaja nélkül, úgy, hogy nem lesz az ember tőle teljesen frusztrált? És ha végigcsinálom, akkor, ha most 82 kg vagyok, mennyit tudok leadni a súlyomból? (21/l)

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 21:50
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ki lehet bírni, ihatsz gyógyteákat ez idő alatt, pl citromfüvet. Ez tisztítókúrának nem rossz. De a fogyást ne ettől várd. Igyál sok gyümölcs vagy zöldséglevet, zöldség krémleveseket, és egyél friss gyümölcsöt zöldséget. És persze mellette mozogj valamit minden nap.
2015. okt. 15. 09:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem 1 hetet nagyon nehéz lehet kibírni, de én már csináltam, viszont úgy, hogy elsnek csak 2 napig nem ettem, utána 3-ig, és így tovább, végül az 1 hét is megvolt, de az már nagyon durva, mert a végén már kb ahhoz sem volt erőm, hogy az ágyból kikeljek. Szóval már a sima séta is gondot okozott, de pl lépcsőre felmenni már szinte lehetetlen volt.

Utána meg ugye ettem, de nagyon rosszul lettem tőle, egész éjjel nem bírtam aludni, annyira hányingerem volt és fájt a hasam, szörnyű volt.

Fogytam múgy tőle, de azóta már visszahíztam mindent.

20/L

2015. okt. 15. 10:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Végig lehet csinálni. A súlyodból is veszteni fogsz kb. 5 kilót (vizet/beleid tartalmát). Zsírt nagyon, de nagyon keveset, hiszen valahonnan kell a szervezetnek energia, biztos, hogy hozzá nyúl a zsírhoz is.

Viszont, ha ezt végig csinálod úgy tönkre teszed az amúgy is rossz anyagcseréd, hogy utána bármit eszel az tuti, hogy hízáshoz vezet. Rögtön az azt követő pár napban, ahogy elkezdesz megint enni amit a vízzel és a beleid tartalmával leadtál vissza is szeded. Ez az első 2-3 napban már tuti bekövetkezik. Utána pedig azonnal elkezd megint raktározni a szervezet. És csak pakolja magára a zsírt. Amiben nagy segítségére lesz a lelassult anyagcseréd.

Nem tudom, hogy mit szeretnél elérni egy hét alatt, illetve miért olyan fontos. Talán abban reménykedsz, hogy összeszűkül a gyomrod és utána kisebb adagokkal is beéred? Ez tévedés. Gondolom te is jártál már úgy, hogy elkaptál egy hányós hasmenéses vírust amikor nem tudtál enni egy napig, utána pedig pár napig még alig volt étvágyad, de ahogy tért vissza az étvágyad, úgy az adagok is újra helyre álltak. Nos ugyanez történne a koplalás után.

Inkább tűzz ki magad elé reális célt. Ha az adagokat és az ételek minőségét változtatod meg azzal jobban jársz. Nyárra le adhatsz minimum 10 kilót is, ha ésszel csinálod. De egy héttől ne várj semmit.

2015. okt. 15. 10:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem fogsz fogyni. Kg mehet le. De vékonyabb, szebb nem leszel.

És nyilván az egy hét után fogsz enni. Gondolom, ugyanazt, amit eddig.

Szerinted ennek mi értelme lesz?

Azon kívül, hogy rosszul leszel.

Inkább kezdjél el normálisan enni, ne zabálj, meg ne tömd magad nasival.

2015. okt. 15. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!