Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már futóidő van? Vérmezőn...

Már futóidő van? Vérmezőn szoktak futni? és végül: erre (lent) jó a futás?

Figyelt kérdés
a felsőtesttemmel, fenekemmel, karjaimmal elégedett vagyok, hála a diétának és rubint rékának:D, viszont a combaim túl vastagok, és hát kis narancsbőr is van..ezen segít a futás?
2010. márc. 16. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Futóversenyeket már rendezgetnek, múlt hétvégén volt az első Dunaújvárosban,de ezután is lesz folyamatosan országszerte. Hát,én ha futok mindig este,és azért még az esték elég hűvösek hozzá szerintem. De én is tervezem,hogy eljárok,de még korainak tartom,nem szeretnék elkapni egy tüdőgyulladást ilyen hidegben. A másik részére a kérdésednek,hát,én is Rubint Réka imádó vagyok (épp most végeztem 2x20 perccel) :) Szerintem a combokra jó a futás,bár a narancsbőrre,azt nem tudom. Sajnos én is meg vagyok vele áldva:( A zöld tea azt mondják nagyon jó a narancsbőrre,ha torna vagy futás előtt iszol 1-2 bögrével minden nap. Amúgy az ilyen narancsbőr kencéknek én már nem hiszek. 3 félét is kipróbáltam,használtam rendszeresen,de semmi eredménye. Amúgy ha RR. párti vagy, a 2008-as dvdjén reklámozza ezt a Solidea narancsbőr harisnyát. Azt esetleg próbáltad már? (én még nem)Sok sikert! ERIKA
2010. márc. 16. 14:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!:):) nem még nem próbáltam, eddig a "reklám" részt mindig átugrottam de ma reggel kómásan végig néztem, pont ma gondoltam, hogy ki kéne próbálni:D!!:)
2010. márc. 16. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire lehet hatásos az a dolog, lehet,hogy következő kérdésemnek kiírom,hogy valaki használt-e már ilyet!? :) Mondjuk túlságosan nem olcsó,ráadásul én a harisnyákkal nem vagyok túl szerencsés,általában az első használat alatt/után elszakadnak. Egy próbát lehet,hogy megérne. Majd írd meg,hogy mit döntöttél. :)
2010. márc. 16. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Sőt,most látom,hogy már van is ilyen kérdés, keress rá! Többek azt mondják tényleg jó.
2010. márc. 16. 14:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Narancsbőrrel kapcsolatban rengeteg kérdés és válasz volt már, keress rá ékezettel és ékezet nélkül is. A futás mindenképpen jó, de csak ha elég sokat iszol is közben, és figyelsz a táplálkozásra. Van, akinek ez elég, van, aki masszírozza magát, és van, akinek masszőrre van szüksége.
2010. márc. 16. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodtan lehet már futni, én télen, ha nem volt hó, akkor is kimentem. Csak öltözz fel alaposan. Nálam ez annyit jelent, hogy egy melegítő alulra, felülre hosszú póló, amit a nadrágba lehet húzni, így védem a vesémet a hidegtől, arra egy könnyed pulcsi, egy kiskabátka, ami vékony, vagy néha mellényt vettem rá, ha nem volt túl hideg. Most csak mellényt használok, 1-2 fokban az még elég, mert ugyis bemelegedsz, alatta nekem kell a kabát.

Nagyon hatásos, ha renszeresen csinálod, kb 1 hónap után érzed, hogy nagyon jót tesz, állóképességileg is, és a narancsbőrre is.

Toti

2010. márc. 16. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!