Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy még csak...

Hogy lehet, hogy még csak ennyit fogytam? Nem kevés ez?

Figyelt kérdés
Szóval 2 hónapja diétázom, mozgok is. Napi 1200-1500 kalóriát eszem max. Hetente 3-4 alkalommal járok edzőterembe, olyankor 40 percet gyalogolok gyorsan a futópadon és 30 percet biciklizek. Emellett szoktam súlyzózni is, pl: mellgép, hátgép, lábgép. Nem nagy súlyokkal persze. Edzés előtt L-carnitine kapszulát szedek. Eddig csak 5kg ment le, 2 hónap alatt ez kevés, nem? Pedig nagy súlyfeleslegem van, elvileg akkor gyorsabban kéne mennie a fogyásnak, legalábbis most az elején. 100kg-ról indultam, jeleneg 95-öt mutat a mérleg, de csak reggel, üres gyomorral, wc után. Ha napközben mérem magam, akkor 1kg-val is többet mutat:( Kicsit elvagyok keseredve, mert nem az a célom, hogy villámgyorsan leadjak ilyen nagy súlyfelesleget, de azt hittem ennél azért több lemegy 2 hónap alatt. 20/L
2010. márc. 15. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Az e-mail kérő vagyok. Máris megyek és írok neked, csak eddig nem volt időm netezni, ne haragudj.

Megy az üzenet.

2010. márc. 17. 08:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Megkaptam a mailt, de nem küldi át a válaszom, azt jelzi ki, hogy az emailed hibás cím. Akkor beírom ide, a válsz meg jöhet priviben majd. Köszi

A segítséged szeretném kérni. Én is a fogyókúrával harcolok, de mostanában azt érzem, hogy ha koplalok, akkor sem indul be a fogyás. Szerintem helyteenül táplálkozom. Sportolok, így a gond csak a táplálékkal lehet.

Azt szeretném kérni, hogy írdd már meg nekem, te hogyan csináltad, hogy ilyen rövid időn belül ilyen sokat fogytál? Nagyon ügyes vagy. Miket ettél, naponta hányszor, mennyiség, sport stb. Minden érdekel, mert nálam ez okoza a problémát. Mindig rosszat és túl sokat eszem. Hogyan csináljam?

2010. márc. 17. 08:32
 13/14 anonim ***** válasza:

A súlyvesztés gyorsasága szerintem is megfelelő, bár tény, hogy minél nagyobb a felesleg, annál könnyebben mnnek le a kilók. Elvileg. Azt senki nem írta, bár gyorsan futottam át a hozzászólásokat, hogy talán azért nem lendületesebb a fogyás, mivel edzel, tehát izmosodsz. Az izom meg nehezebb, mint a zsír. Azt javaslom, hogy mérd meg néhány helyen centikben magad, írd fel, és majd 1-2 hónap után megint. Lehet, hogy súlyban nem leszel sokkal kisebb, de centikben biztos változol, ha mindent betartasz.

(Utolsónak: ha koplalsz, akkor csak ártasz magadnak, bár egy idő után biztosan fogysz is vele, de ha meg eléred a súlyt, akkor utána még gyorsabban szaladnak fel az új kilók. Nem koplalni kell, hanem többször, keveset, változatosat és egészséeset enni. Szerintem én többet eszem most, mint 4-5 hónapja, mégis leadtam 8 kilót.)

2010. márc. 19. 13:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ utolsó, centivel is fogom magam mérni. Igen az lehet, hogy szedtem fel némi izmot is és azért mutat csak 5kgval kevesebbet a mérleg. De holnap mérem magam, kiváncsi vagyok fogytam e:)
2010. márc. 19. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!