Hogy lehet, hogy még csak ennyit fogytam? Nem kevés ez?
Szia!
Az e-mail kérő vagyok. Máris megyek és írok neked, csak eddig nem volt időm netezni, ne haragudj.
Megy az üzenet.
Megkaptam a mailt, de nem küldi át a válaszom, azt jelzi ki, hogy az emailed hibás cím. Akkor beírom ide, a válsz meg jöhet priviben majd. Köszi
A segítséged szeretném kérni. Én is a fogyókúrával harcolok, de mostanában azt érzem, hogy ha koplalok, akkor sem indul be a fogyás. Szerintem helyteenül táplálkozom. Sportolok, így a gond csak a táplálékkal lehet.
Azt szeretném kérni, hogy írdd már meg nekem, te hogyan csináltad, hogy ilyen rövid időn belül ilyen sokat fogytál? Nagyon ügyes vagy. Miket ettél, naponta hányszor, mennyiség, sport stb. Minden érdekel, mert nálam ez okoza a problémát. Mindig rosszat és túl sokat eszem. Hogyan csináljam?
A súlyvesztés gyorsasága szerintem is megfelelő, bár tény, hogy minél nagyobb a felesleg, annál könnyebben mnnek le a kilók. Elvileg. Azt senki nem írta, bár gyorsan futottam át a hozzászólásokat, hogy talán azért nem lendületesebb a fogyás, mivel edzel, tehát izmosodsz. Az izom meg nehezebb, mint a zsír. Azt javaslom, hogy mérd meg néhány helyen centikben magad, írd fel, és majd 1-2 hónap után megint. Lehet, hogy súlyban nem leszel sokkal kisebb, de centikben biztos változol, ha mindent betartasz.
(Utolsónak: ha koplalsz, akkor csak ártasz magadnak, bár egy idő után biztosan fogysz is vele, de ha meg eléred a súlyt, akkor utána még gyorsabban szaladnak fel az új kilók. Nem koplalni kell, hanem többször, keveset, változatosat és egészséeset enni. Szerintem én többet eszem most, mint 4-5 hónapja, mégis leadtam 8 kilót.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!