Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezek alapján husis vagyok?

Ezek alapján husis vagyok?

Figyelt kérdés

15/L

169cm

57kg

mell:80cm

derék:66cm

csípő:90cm

comb:53cm

nem küldök képet, de kb hány kg-ot kellene fogynom?

2015. okt. 10. 10:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nekem pont h a husisabb jönn be nem azt mondom h legyen kövér de azért inkább legyen rajta mint h csontos legyen barátnöm is kb ilyen méretekkel rendelkezett talán kicsit a dereka vastagabb volt
2015. okt. 10. 11:56
 12/23 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint tényleg husis vagyok..
2015. okt. 10. 12:04
 13/23 anonim ***** válasza:
Hát nem mindegy hogy minek kell nevezni. Hogy te husisnak hívod magad lényegtelen. Az a lényeg nőies legyél.
2015. okt. 10. 12:08
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem husis vagy, hanem nőies!!! Fogd már fel végre!!

Ez a nőies alak:

[link]

[link]

Ha ilyen alakod van, akkor az messze van a husistól!!

2015. okt. 10. 12:12
 15/23 anonim ***** válasza:

Egyébként jó lenne, ha meghallanád azt, amit mi itt írunk neked! És ne csak a saját válaszodat szajkózd!!

Ha mi azt mondjuk, hogy jó alakod van, akkor talán el kéne azon gondolkodnod, hogy lehet, hogy nekünk van igazunk!

Mivel egy külső szemlélő sokkal reálisabb képet tud alkotni rólad, mint te magadról!!

Pl. egy testképzavarosnak hiába mondják, hogy túl vékony és anorexiás, ő akkor is kövérnek fogja magát látni! És addig folytatja a számunkra már kínzó dolgot, míg a kórházban fog kikötni!

Ez csak egy példa arra, hogy te másképpen látod magad, mint mi!

2015. okt. 10. 12:15
 16/23 anonim ***** válasza:
ne értsd már félre amit mondok -.-
2015. okt. 10. 12:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, mit írtok neki, csak nyivákolni jött ide.
2015. okt. 10. 12:19
 18/23 anonim ***** válasza:

90-60-90 az álom női alak, amit pl nekem soha esélyem nem lesz elérni, mivel sokkal szélesebb a derekam. te egész közel vagy hozzá, szóval örülj neki.

amúgy bármilyen is az alakod, ha sportolsz és egészségesen táplálkozol, azzal ártani nem tudsz, csak használni.

ennyi idősen én is anorex gyanúba keveredtem sajnos. Nem volt vicces, különben mi a halálért írnám le most neked? A felnőttek már máshogy gondolkoznak, a férfiak és a nők is. Majd kinövöd

2015. okt. 10. 13:18
 19/23 anonim ***** válasza:
Egyetértek a többiekkel. Ha pedig a csont miatt széles a csípőd (ami valószínű, hisz sok háj nem lehet rajtad), akkor azzal úgysem tudsz mit tenni, a csontjaidat nem szabhatod át. De teljesen jó, ha egy nőnek nem fiús csípője van, a számaid se rosszak (az ideálisnak emlegetettől csk egy kis mellben maradsz el, de ezzel semmi gond nincs, a mell szépségét nem pusztán a mérete adja)... Sokan elégedettek lennének az alakoddal, ezt így látatlanban.
2015. okt. 10. 14:40
 20/23 anonim ***** válasza:

hagyjátok hülye, igen husis vagy úgyis ezt akarod hallani.

fogyj le vagy 5-10 kilót. most örülsz?

2015. okt. 11. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!