Ezek alapján husis vagyok?
15/L
169cm
57kg
mell:80cm
derék:66cm
csípő:90cm
comb:53cm
nem küldök képet, de kb hány kg-ot kellene fogynom?
Egyébként jó lenne, ha meghallanád azt, amit mi itt írunk neked! És ne csak a saját válaszodat szajkózd!!
Ha mi azt mondjuk, hogy jó alakod van, akkor talán el kéne azon gondolkodnod, hogy lehet, hogy nekünk van igazunk!
Mivel egy külső szemlélő sokkal reálisabb képet tud alkotni rólad, mint te magadról!!
Pl. egy testképzavarosnak hiába mondják, hogy túl vékony és anorexiás, ő akkor is kövérnek fogja magát látni! És addig folytatja a számunkra már kínzó dolgot, míg a kórházban fog kikötni!
Ez csak egy példa arra, hogy te másképpen látod magad, mint mi!
90-60-90 az álom női alak, amit pl nekem soha esélyem nem lesz elérni, mivel sokkal szélesebb a derekam. te egész közel vagy hozzá, szóval örülj neki.
amúgy bármilyen is az alakod, ha sportolsz és egészségesen táplálkozol, azzal ártani nem tudsz, csak használni.
ennyi idősen én is anorex gyanúba keveredtem sajnos. Nem volt vicces, különben mi a halálért írnám le most neked? A felnőttek már máshogy gondolkoznak, a férfiak és a nők is. Majd kinövöd
hagyjátok hülye, igen husis vagy úgyis ezt akarod hallani.
fogyj le vagy 5-10 kilót. most örülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!