HA eddig nem sportoltam semmit, akkor ha most heti 3-4x edzek, annak lesz látszatja, az étkezéstől függetlenül?
Kardiora gondolok.
Van pár plusz kiló a combomon, valamint rossz az állóképességem is.
Állítólag a legnagyobb részt az étkezés teszi ki, úgyhogy ha nem változtatsz az étrenden, akkor nagy valószínűséggel kevésbé fogsz fogyni, vagy egyáltalán nem.
Javaslom, hogy felejtsd el az édességeket, a cukros üdítőket, a péksütiket, estére ne egyél szénhidrátot és kerüld a gyorséttermi kajákat.
Egyébként meg úgy tudsz csak fogyni, ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel a szervezetedbe!
a legfontosabb az állati fehérje, ha az nincs, akkor szarul nézel ki
nagyon kisarkítva kb ennyi, remélem ebből már sikerül felfogni
Meg fog látszani bizony. A löttyedt részek feszesebbek lesznek, jobb lesz az állóképességed, és a teherbírásod. A mostani helyzet rosszabb biztosan nem lesz.
Példa: Anno én is csak ültem itthon, csok-süti, meg is híztam. Elkezdtem mozogni, terembe járni, és pár hónap alatt le is ment rólam 8 kg. Az akkori farmernadrágjaimat ma már nem tudom hordani, mert még 1 ember beférne mellém. :) Nem megterhelő lehajolni a cipőfűzőt bekötni, a lépcsőzéstől sem fulladok ki, és végre el tudok menni bringázni 50-60 km-t is. A kajára én sem figyelek, így nem vagyok egy kigyúrt félisten, de túlsúlyos sem vagyok, csak elégedett. :)
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!