Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek mi számít jobban?

Nektek mi számít jobban?

Figyelt kérdés
Minél kevesebb legyen a súlyotok vagy minél jobb testalkatotok legyen?

2015. okt. 8. 08:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nyilván az egészség, erő, kinézet. A súlyom legkevésbé sem számít, max. picit nő a motorom fogyasztása, ami mondjuk fontos, de nem annyira vészesen.

Kit érdekel, hogy mennyi a súlyom? Sosem fogtam fel, ez miért fontos egyeseknek. A jelenlegi súlyom pl. teljesen jó (163/63), csak sajna túl kevés az izom, így nem nézek ki jól hozzá s zsírból kell fogynom.

A testzsírszázalékom jobban érdekel, de az is csak egy szám, a kinézet a döntő.

Illetve engem elég kevéssé érdekel, hogy mennyire vagyok csinos (pozitív dolog, de vannak fontosabb dolgok is az életben, főleg nekem), a fő cél a hosszú, fitt, egészséges, boldog élet :)

2015. okt. 8. 10:19
 2/12 anonim ***** válasza:

A 2 együtt. Mivel az alakom is akkor a legjobb, amikor a súlyom is az, amit szeretnék elérni újra, utána meg tartani.

Most 53 kg vagyok, és 47-48 kg-os voltam sokáig, a legcsinosabb is akkor voltam.

2015. okt. 8. 10:48
 3/12 A kérdező kommentje:

# 2

"Mivel az alakom is akkor a legjobb, amikor a súlyom is az,"

Ez nem feltétlen igaz.

2015. okt. 8. 11:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem az egészség.

Azon kívül, hogy hogyan nézek ki és hogy állnak rajtam a ruhák.

A súlyom nem igazán.

Nyilván ha több vagy kevesebb lennék 15 kilóval, akkor nem is néznék ki jól, tehát így számít a súly is.

De az nem cél, hogy x kiló legyek maximum, hanem hogy jól érezzem magam és normálisan álljanak rajtam a ruháim.

2015. okt. 8. 11:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Csak a tükör érdekel, a mérleget már rég kidobtam. A teremben néha ráállok, és több kg vagyok, mint amivel elkezdtem az egész diéta-edzés életmódot. Ez az, amit senki nem mondana meg rólam, mert úgy nézek ki, mint aki leadott 15 kg-t.

Aki szerint a minél kisebb súly minél jobb alakot jelent, az nézze meg ezt a képet:

[link]

Éljen az izom, a forma, vesszen a zsír! :)

2015. okt. 8. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

A kérdező azt kérdezte, hogy személy szerint nekünk mi számít jobban.

NEKEM ez úgy van., ahogy fentebb leírtam, az meg, hogy másnak nem így működik, pont nem érdekel. NÁLAM ÍGY VAN. ENNYI. MIT KELL KÖTÖZKÖDNI?

2015. okt. 8. 11:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja, most látom, hogy a kérdező vagy. Minek kérdezel vmit, ha aztán belekötsz? Még egyszer ismétlem, nálam kn 20 éve így van, szóval ennyi.
2015. okt. 8. 12:00
 8/12 A kérdező kommentje:
Mert nekem s van egy véleményem és nem költségesem elfogadni az adott választ azért!
2015. okt. 8. 12:06
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

De akkor miért azt kérdezted, hogy a válaszadónak mi számít jobban????? NEKEM az, amit már leírtam. Ha nem véleményére vagy kíváncsi, akkor miért nem úgy írod ki a kérdést?

Idióta!

2015. okt. 8. 12:12
 10/12 A kérdező kommentje:

Persze én vagyok az idióta mert kíváncsi vontam a válaszokra!

Vegyél be egy nyugtatót.

2015. okt. 8. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!