Szerintetek kéne fogynom? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és 168-170cm.55-58kg között vagyok!Szerintetek ez jó?vagy egy kicsit kéne leadnom?2010. márc. 15. 14:18
1/10 anonim 

válasza:

a sok testtömeg index rajongó majd írja hogy pont jó,stb.szerintem leadhatnál kicsit.én 175cm magas 47kg vagy,elég nagy a combom,pocakom is van...régen a szüleim azt mondták,sovány vagyok,de most szerintük is jó húsban vagyok
2/10 anonim 

válasza:

Én nem vagyok testtömeg index rajongó,de szerintem egyáltalán ne fogyj!Nagyon jó a súlyod,főleg még az is közbe játszik,hogy még gyerek vagy,egyél mindent amit megkívánsz,mindenből keveset,és sportolj nagyon nagyon sokat!
3/10 anonim 

válasza:

:O ....hogy lehetsz jo husban miko én vok 171-172 centi és majd én 59 kilo vok ....és kockás a hasam meg azért a lábam is egész jo vékony,formás ....nem akartam dicsekedni de 10 kiloval nehezebb vok én jo alakom van.... ako te hogy lehetsz mínusz 10 kilovaljo husos ? xD
4/10 anonim 

válasza:

am elozo vok... én se vagyok indexes rajongo de ezek nem roszz adatokm, sztem nem vagy kövôr...max egy kicsit sportolj vagy tornázz rá ha zavar ... :)
5/10 anonim 

válasza:

ha beraksz egy képet (fej nélkül) akkor talán meg lehet mondani. amúgy meg nézz a tükörbe: 55 kiló egy dolog, a kérdés az izom/zsír aránya. Ha ez jó akkor jó, ha meg zsíros vagy akkor nem jó. 55 kilósan nézhetsz ki jól is meg csúnyán is ha zsíros vagy.
6/10 A kérdező kommentje:
Sokan azt mondják hogy csak én látom magam ducinak..igazából minden jó ahogy van csak a hasam alsó felén van egy kis felesleg...:S és heti 3-4 szer másfél órás edésekre járok!de most elkezdek itthon is tornázni!remélem befog válni.Köszönöm szépen a válaszokat!!
2010. márc. 15. 15:06
7/10 anonim 

válasza:

nem akarlak elkeseríteni, de nem fog beválni, hacsak nincs valami csoda genetikád. Rendesen összeállított étrend nélkül nem fog az uccsó kis háj is eltűnni!
8/10 anonim 

válasza:

Szerintem nem kéne fogynod. Pont jó a súlyod a magasságodhoz képest.
Én 16 éves lány vok. 145 cm és 38,5 kg:O xD
9/10 anonim 

válasza:

tornával titi eltunik neki a háj .... vicces amiket irkálsz, hogy csoda genetika ....az osszes ember ha rendszeresen keményen tornázik az a kis zsír tutira eltunik nem kell naon diétázni !
10/10 anonim 

válasza:

szerintem ehez a magassághoz szuper ez a súly lehet h mások másképpen gondolják , ez van de viszont senki se hasonlítsa össze magát egy csontsovány modellel akinek a melle helyett borda látszódik a külvilág felé, és különben meg nem mindenkin ugyan úgy oszlik el a súly csontozattól is függ pl anyukám nem egy magas egyéniség és 64-65 kg körül mozog és egyszerüen nem látszik rajta semmilyen kis plötyi nem kell oda dolog szóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!