162 cm,17/L Mennyi az ideális testsúly?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ennek a hátterében sok minden van és nem minden a kiló, de azért kíváncsi lennék az átlagra.2010. márc. 15. 13:34
1/10 anonim válasza:
Kb 60 kiló körül. Vonj le 100-at a magasságból és körülbelül annyi szokott lenni az ideális testsúly.
2/10 anonim válasza:
Hoppá, utánanéztem és mégsem ennyi... :)
Nézd meg ezt az oldalt: [link]
Mégegyszer bocsi a 'félrevezetésért'. :)
3/10 anonim 

válasza:

nincsen ideális, mert attól függ h mennyi izom/háj van az illetőn! az izom meg nehezebb, lehet hogy mondjuk 65 kiló, és bombázó, meg lehet 55 kiló és tök hájas..
4/10 anonim válasza:
Én 164 cm vagyok, és szintén 17 éves lány. Én már több éve 46-48 kg között mozgok. Elvileg ez kevés, pedig nem fogyókúrázom csak mozgok, meg ezt örököltem. Én így jól érzem magam a testembe, de kb. 50 kg körül kéne hogy legyél. Miért amúgy hány kg vagy??
6/10 anonim válasza:
szerintem 50 körül van az ideális
7/10 A kérdező kommentje:
A testtömeg index szerint 54 kellene lennem... amúgy 57 vagyok.. 3 kiló plusz ezek szerint de én többet látok magamon.. na mind1 most amúgy is egészségesen étkezem és sportolok.. majd mikor elérem az 54-et akkor majd meglátom mennyire ideális. De amint fentebb is írtam, tudom hogy nem a kiló a lényeg... csak kíváncsi voltam. Köszönöm a válaszokat.
2010. márc. 15. 15:28
8/10 anonim 

válasza:

57 az pont jó, nem értem miért kell mindig fogyni, már aki sovány az is fogyni akar-_-'
9/10 A kérdező kommentje:
Tévedés!:P Nem kövér vagyok tudom, de a soványtól távol állok.. egy éve 64 kg voltam, szóval igyis haladás az 57, de még nem az ideális.
2010. márc. 15. 17:00
10/10 Izééékeh11 válasza:
162 cm-hez? én is 162 cm vagyok és 46 kg :D és engem mindenki leköörvérez :D szóval szerintem olyan 40-43 kg lenne az ideális
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!