Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem ettem egy kicsit sokat ma?

Nem ettem egy kicsit sokat ma?

Figyelt kérdés

Reggeli: 1 tojás, 3 abonett, 100g csirkesonka, 1 retek és egy paprika

Ebéd: 4db kisuborka, 140g párolt csirkemell, 200g párolt zöldség

Vacsi lesz:100g párolt csirke, 100g párolt zöldség

169cm 57kg 18/l

2015. okt. 4. 14:37
1 2
 11/15 anonim válasza:
Iszonyat sok! Holnaptól felezd meg az adagot!
2015. okt. 4. 17:47
 12/15 anonim ***** válasza:
És mikor voltál 50 kg?
2015. okt. 4. 17:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Fél éve voltam
2015. okt. 4. 18:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem "zsír vagy szénhidràt vagy kinek mi tetszik", hanem leginkább mindkettő. Az alapvető makrotápanyagok nem elhagyhatók . (Igen tudom hogy van ketogén diéta de szerintem ennél a kérdèsnèl nem kell erről beszèlni).

Szóval: fehèrje, és szénhidràt és zsír . Mindegyikből kène enni és mellette sportolni. ha megfelelő mennyiségű kaja mellett eleget edz az ember nem kell félni a zsírosodástól, de szerencsère az èhhalàltól meg a hiànybetegsègektől se.

Hidd el, èn is voltam 50kilós tini. Most pedig 62 kilós nő vagyok, ès nőnek is nèzek ki. Nem, nem vagyok kövèr, mert nagyon sokat edzek és van rajtam izomtöneg (ami ugye nehéz).

2015. okt. 4. 20:30
 15/15 anonim ***** válasza:

ajj de utálom ezeket a látatlanul "50kilósancsontsoványleszel"-ezősöket :D

én 168 centi vagyok, 51 kiló, és van egy barátnőm, aki ugyanennyi centihez 58 kiló, és majdnem egy az egyben hasonló az alakunk.. még csak nem is izmosabb nálam ránézésre.

szerintem egyébként egyáltalán nem volt sok ennyi kaja, viszont nekem ez kicsit egyhangúan hangzik :)

2015. okt. 4. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!