A gyomromban lévő miatt étel miatt lehetek nehezebb?
Figyelt kérdés
Diétázom, tegnap kicsit többet ettem mint amúgy, és mára, 1,5kg-mal vagyok több mint azelőtt. Vizuálisan nem látszik rajtam hogy híztam volna. Ez a +1,5 kb mikorra fog lemenni?2015. okt. 3. 19:49
1/7 A kérdező kommentje:
Uppsz, érdekes lett a kérdés (mobil). Szóval: A gyomromban lévő étel miatt lehetek nehezebb?
2015. okt. 3. 19:50
2/7 anonim válasza:
Igen. Idővel kisz4rod, kihugy0zod, kiizzadod. :D
3/7 anonim válasza:
Abszolút lehetsz, menj el mosdóba és mérd le magadat utána, látszani fog!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat barátaim! :D
2015. okt. 3. 20:15
5/7 anonim válasza:
Az is könnyen megtörténhet, hogy több vizet tárolsz most... Ha mondjuk szénhidrátszegényen szoktál enni, de az egyik nap több a beviteled, akkor könnyen lehetnek töltöttebbek a glikogénraktáraid (a mozgás is számít, persze, hisz az meríti le őket), a glikogén a saját súlyának vagy négyszeresének megfelelő vizet köt meg. A szénhidrátos súlyom 2 kilóval több, mint a szénhidrátszegény korszakban mért.
6/7 A kérdező kommentje:
Nos, a diétámban leginkább gyümölcsöket eszek.
2015. okt. 3. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!