160 cm-hez szerintetek egy nőnek mi az ideális testsúly?
Figyelt kérdés
A BMI szerint már a 71 kg is normál, még csak nem is túlsúly. (Most tekintsünk el a testzsír-százaléktól.)
Viszont én 160 cm, 70 kg vagyok, és mégis sokan lekövéreznek a hátam mögött, pedig nem is magas a testzsír százalékom sem amúgy, mert világ életemben sportoltam, de nem vagyok izmos sem, csak szimplán nem vagyok ilyen szétfolyósan zsíros.
Jelenleg amúgy fogyókúrázom, 63 kg a célom, de régebbi kérdéseket olvasgatva ehhez a magassághoz 48 kg-okat írnak ideálisnak...
2015. okt. 2. 12:04
21/24 anonim válasza:
Miket és mennyit szoktál pontosan sportolni?
22/24 A kérdező kommentje:
Heti 2x muay thai edzés, heti 1x sima box edzés + amikor az időjárás engedi kb 30 perc futás vagy itthoni dvd-s "edzés", kick-box aerobic.
2015. okt. 2. 21:38
23/24 anonim válasza:
Kár,hogy nem a közelben laksz,edzhetnénk együtt.Egyedül elég unalmas.Én 165/58 vagyok,de úgy komolyabban most fogok hozzá kezdeni az edzéseknek.
24/24 anonim válasza:
Ez alkat kèrdèse,èn 162 cm ès 62 kg vagyok,nem èrzem magam kövèrnek,jól megvagyok a bőrömben.Szerintem is egy kicsi felesleg van rajtad,de nem vagy kövèr v dagadt.Szerintem attól függ;hány èves vagy,izomzat,genetika. De szerintem ahogy jólèrzed magad.Egy egèszsèges kis ètrenddel pár kilót leadhatsz ha mellette sportolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!