Miért eszek állandóan?
Figyelt kérdés
egyszerűen folyton eszek,akkor is ha nem vagyok éhes.a súlyom éppen a normális határán van a bmi szerint,de nem akarok elhízni.mit tegyek hogy ne kívánjam ennyire a kaját?2010. márc. 14. 14:23
1/7 anonim válasza:
Én mindig akkor tépem a hűtőt mielőtt megjön...
De azt is mondják hogy szeretethiány vagy csak unalom. Ha semmivel nem tudod elterelni a figyelmed egyél gyümölcsöt zöldséget
2/7 anonim 

válasza:

Szerintem (ha fiatal vagy)akkor a növekedés miatt.
3/7 anonim 

válasza:

hát zabálj!!
örülj hogy van mit!!
és légy nagyon kövér!
5/7 timido 

válasza:

Csináld azt, hogy csinálsz gyümitálat, vagy almát feldarabolsz jóóó kicsire, hogy mire egyesével bepakolod, jó sok idő mennyen el. Ez ilyen pótcselekvés nálam is, és ilyenkor én vagy pattogatott kukoricát csinálok, vagy gyümölcstálat. :)
6/7 anonim 

válasza:

Szerintem foglald el magad valamivel.Azért vagy mindig éhes mert unatkozol,legalábbis nálam így volt.Én ilyenkor iszom egy nagy pohár vizet,teát vagy eszek egy almát és próbálj meg lefoglalni magad(tanulj,rajzolj,olvass,netezz)
7/7 anonim válasza:
Szerintem hiányérzeted miatt! Én is csak unalomból ettem régebben, menj ki a szabadba, vagy menj haverokhoz, és egyél kevesebbet szerintem. Most kijön a jó idő, mozogj sokat!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!