Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szoktatok futni? Hogyan,...

Szoktatok futni? Hogyan, mennyit, mit esztek? 165cm/50kg

Figyelt kérdés

Várom mindenki válaszát! :)

Én most szeretném elkezdeni, tegnap voltam először :) bár az csak séta és futás volt, és nem is sok, de fő a fokozatosság, idővel többet akarok ahogy megszokja a szervezetem :)

Csinosabb, formásabb szeretnék lenni, bár most sem lehet panaszom, vékony vagyok, de szeretnék edzettebb, feszesebb külsőt ettől is :) illetve ha picit vékonyabb lennék az sem lenne rossz.

Ti hogyan futtok, mennyi idő után vettetek észre változást? miben változtatok külsőre?

2015. szept. 23. 12:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg 49-50 kg vagyok, max 46-45re mennék le, bár az már lehet kórosan mutatna.
2015. szept. 23. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
10%

Na, te is beteg vagy. Így is eléggé vékony vagy, már szinte sovány.

45 kilósan biztosan borzalmas lennél.

2015. szept. 23. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy látom, lassan ,de biztosan újra eljön a Twiggy korszak.
2015. szept. 23. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Neked nem fogynod, hanem csak izmosodnod kéne!

Inkább végezz izomerősítő gyakorlatokat súllyal és anélkül!

A jelenlegi súlyod a magasságodhoz tökéletes, már-már kevés! Anorexiás akar lenni 45 kg-an?

2015. szept. 23. 15:23
 5/6 anonim válasza:
Komolyan ennyi beteg embert is csak a gyakori kerdesek fogyokura nevu rovataban lehet talalni:/
2015. szept. 23. 21:24
 6/6 anonim válasza:
Csak a tomerdek idiota a hulye onertekelesi problemaival komolyan. Azert jottok ide hogy mindenki elborzadjon hogy milyen rohadt vekonyak vagytok aztan meg gondolom orultok a fejeteknek. Inkabb menjetek el mind pszichologushoz vagy valakihez aki eszhez terit tieteket komolyan mert nem hiszem hogy lenne valakitek aki torodne veletek isten igazabol. Ha lenne mar biztos lealitott volna teged dragam, epp eszu ember nem nezi vegig hogy a csalad tagja anorexiassa fogyja magat
2015. szept. 23. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!